HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 17 Nisan 2014, Perşembe 09:32:14 tarihinde eklendi. 614 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hata kimde ? - Ertan Bayer

Hata kimde ?

Türkiye 12 senede ne günlere geldi ?  Operasyon düzenleniyor. Hırsızlar yakalanıyor ancak, “Yavuz hırsız ev sahibi şaşırtır” misali tüm Türkiye “Hırsızlar neden hala görev başında?” diye hesap sormak yerine “Kim dinledi, kim haber yaptı ” diye soruyor. AKP hükümeti, bu ülke halkına doğru ve yanlış kavramını bile şaşırttı. O nedenle ZDF televizyonunun yaptığı haberle dünyaya rezil olduk.

İşte bu olaylara benzeyen olaylardan  bir tanesi de geçtiğimiz hafta  Lüleburgaz’da yaşandı.  CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı açıklandığında, CHP Lüleburgaz  İlçe Yönetim Kurulu doğal olarak belediye meclis listesinin belediye başkanı, ilçe başkanı ve ilçe yönetim kurulu tarafından hazırlanmasını istedi.

Ancak belediye meclis listesi sadece CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı  tarafından hazırlanınca, listede  bir tane işçi de sıralamaya konmayınca doğal olarak tepkiler oldu.

Geçtiğimiz hafta devamsızlık nedeniyle görevden alınan Erdem Göksu, belediye meclis üyesinde bir tane bile işçi olmamasından dolayı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı’na “Bir tane bile işçinin temsil edilmediği CHP Lüleburgaz Belediye Meclisi ile seçim çalışmalarına katılmam benim işçi sınıfına ihanet etmemdir. Ben  CHP Lüleburgaz İlçe  Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarımı  İl Genel Meclis Üyesi adaylarımız ile birlikte sürdüreceğim” dedi. 

İlçe başkanının da bundan haberi vardı. Ancak,  Lüleburgaz Merkez’de CHP İl Genel Meclis Üyeleri 37 bin 500  oy alırken belediye başkanı ve belediye meclisi 33 bin 500 oyda kalınca birilerinden hesap sorma ihtiyacı doğdu.  Hesap yönetimde Erdem Göksu’ya kesildi. Devam edilecekti. Gazetemiz yazınca deşifre oldu.

Şimdi burada sorgulanması gereken “CHP’nin belediye meclis listesinde bir tane işçinin olmaması mı?”, “Listenin sadece belediye başkanı ve ilçe başkanı tarafından hazırlanması mı?”, “Parti 37 bin 500 oy alırken belediye başkanı ve belediye meclisinin 33 bin 500 oyda kalma nedeni mi?”,”ilçe toplantılarına Erdem Göksu ile birlikte 3 ilçe üyesi daha katılmazken gerçekleri söylediği için Erdem Göksu’nun görevden alınması mı?”, “Bu olayların haber yapılması mı?”  karar siz okurlarımızın.

Burada hatalı işleri yargılayıp cezalandırmak dururken bunu yazanı düşman gibi göstermeye kalkmak eleştirdiğiniz düşüncedeki insanları taklit etmekten başka bir şey değildir.

Yapılan haberleri değil yanlışları yargılayanlar başarıya ulaşır, diğerleri sadece kendini ve üyelerini kandırır o da kanarsa. Kalın sağlıcakla….

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Ertan Bayer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek