Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 15 Nisan 2014, Salı 09:19:29 tarihinde eklendi. 522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Komünizm, PKK derken şimdide paralel yapı! -

Komünizm, PKK derken şimdide paralel yapı!

Halimize şükürde, belasız kalmıyoruz.

Dışişleri Bakanımız malum yapının dünyanın her yanında Türkiye aleyhinde çalıştıklarını söylüyor. Birleşmiş Milletlere seçilecek olan temsilciler için Türkiye’de adaydı. Malum yapı işte burada devreye girmiş, hayret.

Adına “Örgüt mü, paralel yapı mı, paralel devlet mi, cemaat mi” desek?

Başbakan daha da ileri gidip  “Haşhaşi, Nebbaş” (Mezar soyguncusu) diyor. Her neyse bu yapıyı biraz tanımaya çalışalım. Bu yapı öyle birkaç makaleyle tanınmazda, bir fikir sahibi olabiliriz.

Başbakanın sesinin iyice yükseldiği günlerde “Fetullah Hoca” BBC’ye bir demeç verdi. BBC kimdir? BBC İngiltere’nin bizim “Anadolu Ajansı” gibi ama çok daha güçlü bir haber ajansıdır. Bir devletin gücü biraz ekonomisinin, biraz ordusunun, daha çokta istihbaratının gücünden gelir. İngiltere’nin de dünyaya yön veren siyasetinde BBC büyük rol oynar. Eğer Fetullah Hoca BBC’nin gündemine kabul edilip demeçleri dünyaya oradan servis edildiyse İngiltere’nin “Hindistan, Pakistan, Avusturalya, Ortadoğu, Çanakkale” bütün tarihi süreciyle beraber değerlendireceksin.

Yine Fetullah Hoca’nın bir makalesi İngiltere’deki bir Yahudi gazetesinde yayınlanıyor. Aynı makale, Türkiye’deki Hürriyet ve Zaman Gazeteleri’nde iktibas ediliyor. Hürriyet Gazetesi de dünya Siyonist organizasyonunun Türkiye’deki sesidir. Eğer dünyadaki sömürgelerin, kavgaların, şeytanlıkların birazcık farkındaysanız, Fetullah Hoca’nın kimlerle işbirliği yaptığını ve de ne büyük bela olduğunu anlarsınız.

Fetullah Hoca’yı hararetle savunan bir arkadaş diyor ki “MİT Müsteşarı Hakan Fidan Hocayı ziyaret etmiş, Hoca ona “senin için İran ajanı diyorlar, doğru mu?” demiş.

Ben araya giriyorum “Keşke oda ona “Senin içinde İsrail ajanı diyorlar, bu doğru mu?” deseydi” diyorum.

Benim bu sözümü “terbiyesizlik” kabul ediyorum.

Ama Hakan Fidan’a isnat edilen o ifade sadece terbiyesizlik değil aynı zamanda “alçaklık, hainliktir de.”

Birde bu olayı inceleyelim. Eğer Fetullah Hoca gerçekten de Hakan Fidan’a “senin için İran ajanı diyorlar” dediyse ki, olabilir, bunu kim demiş olabilir?

Bence “MOSSAD” ajanları demiştir. Çünkü Hakan Fidan MİT Müsteşarlığına atandığında en haraketli itiraz İsrail’den ve de dünyanın her yanındaki Yahudi ve Yahudi uşaklarından gelmişti.

Kulağımıza gelen bazı bilgilere göre, İsrail istihbaratı MOSSAD, Türkiye’den ajan devşirir ve İran içlerine salar. Dikkat edelim “Türklerden, Yahudi’ye ajanlık yapacak birileri”

Bizim istihbaratımızda bunları tespit eder ve İran’a bildirir. Bu olay İsrail’i çıldırtır. Ulan alçak, eğer sana ajan lazımsa kendi Yahudi’ni gönder, neden benim insanımı gönderiyorsun?

Bu mesele neden önemlidir?

Şundan.

İsrail kaç yıldan beridir İran’la Türkiye arasında bir savaş çıkartmak istiyor. Biz delicesine savaşacağız oda yerinde keyfinden semirecek.

Saddam aptalına yaptırdıkları gibi. Irak Saddam zamanında, İran’a saldırdı, sekiz sene savaştılar bir milyondan fazla insan öldü. Irak “beş yüz milyar dolar” masraf etti. Yahudi silah tüccarları semirdi, İsrail’in keyfi gelmişti. Yahudi’nin bizden topladığı ajanları bu işlerde kullanmayacağı ne malum?

Bütün bunları anlatmak için meselenin bütününü incelemelidir.

Anladık mı şimdi Feto’nun hangi ipte oynadığını?

Galiba yeni belamız şimdiye kadarkilerin en büyüğü.

 

Bu millet onunda üstesinden gelir. Büyük dağın büyük karı, büyük boranı, büyük başın büyük ağrısı, büyük milletlerinde büyük düşmanları olur. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek