HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu yazı 14 Nisan 2014, Pazartesi 09:25:35 tarihinde eklendi. 1628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YENİ PARTİ KURULUYOR -

YENİ PARTİ KURULUYOR

Ülkemizin siyasi yelpazesine yeni bir parti daha katılıyor. Henüz kurulum aşamasında olan parti için aşağıda özellikleri belirtilen kurucular ve her kademede çalışacak gönüllülere, delegelere ihtiyaç vardır…

Öncelikle siyaseti sevecek, gecesini gündüzüne katacak, yorulmak nedir bilmeyen değerli paydaşlar aranmaktadır.

Karşısında çıkan her türlü engeli geçecek çevikliğe, kıvraklığa sahip olmalı, her canlıyı sevmeli, hatta cansızları da sevmeli. Kıyafetlere, örtülere, saça, başa, kıla, tüye, bıyığa, pisliğe, temizliğe bakmadan ev ev, kapı kapı siyasi propaganda yapabilecek, evlerden kovulsa damdan, damdan atılsa bacadan eve girecek inatta olmalı.

Gerekirse evde, gerekirse yollarda, banklarda veya kuytulardaki herkese ama herkese siyaseti ve partinin manifestosunu anlatmalı, anlatmaktan yorulmamalı, bıkmamalı.

İnancı veya inançsızlığı ne olursa olsun, kedi kesen satanistler dâhil kimseyi dışlamamalı, her kesimdeki herkese yeni partimizi ve politikalarını anlatmalı.

Siyaseti sevmeli ama ondan önce partisini sevmeli, önüne ne konursa konsun partisinden vazgeçmeyecek kadar gönülden bağlı olmalı.

Tehlike kavramını bilmemeli. Gerekirse canından vazgeçebilecek kadar cesur olmalı.

Görev yeri ayrımı yapmamalı. Ülkenin her karış toprağına ayak basmalı, gördüğü her yükseklikte halka hitap etmeli ve söylemi ile dinleyici toplayabilmelidir.

Dış mihrakların yardımı veya becerisizlikleri neticesinde dört ayağı üstüne düşen partiler gibi lafla değil icraat ile oy toplanabileceğini bilmeli ve kendisini dinleyenleri buna ikna etmelidir.

Popülaritesi göz kamaştırıcı olmalı, öyle bir büyü olmalı ki duruşunda görenlerin gece gözbebeği büyümeli, gün ışığında tekrar küçülmelidir.

İster şehirlerde, isterse de kırsal kesimde, hava, yol koşullarına bakmadan, mevsim ayırımı yapmadan, Mart-Nisan demeden yollarda olmalı; kuzeyden güneye giderken geri döndüğünde uğramadığı yerlere uğramalı, doğudan batıya giderken de aynı yöntemle ayak basılmadık tek bir il, tek bir ilçe, köy, mezra bırakmamalıdır.

Dokuz canlı olmalı, azmi, parti aşkı bitmemeli, bitmeye yaklaştığında geri kalan 8’i sırayla devreye girmelidir.

Her sosyal aktivitede bulunmalıdır. İster mahalleden birinin nişan töreninde, isterse Figaro’nun Düğünü’nde, ister bir sünnet töreni, isterse de dünyaca ünlü Cats müzikalinde en önde olmalı, kendini belli etmelidir.

Yukarıda saydığımız şartlara uyanların aşağıdaki linkten e-mail atarak bize ulaşmaları rica olunur.

www.trafodakikedipartisi.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
BE!
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek