Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 27 Mart 2014, Perşembe 09:20:06 tarihinde eklendi. 7890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İMDAT -

İMDAT

Geri sayım başladı. 30 Mart sabahına kadar düşünme şansımız var. Lüleburgaz'ın, Türkiye’min kaderini belirleyecek beyefendi ve hanımefendileri seçeceğiz.

Bizi en çok ilgilendiren, yaşadığımız güzel kentimiz. Belediye gelirleri kendi yatırımlarını karşılayacak seviyede, teknoloji de her yerde mevcut. Geriye hizmet edecek ekip ve lider gerekli. Lüleburgaz da bu işi her lider yapar. Bizim güler yüzlü, sevecen, halkının hepsine eşitlik ilkesiyle yaklaşan, makamına gidilince ayağa kalkıp “Hoş geldin” diyen, derdini dinleyen ve çare arayan, dalga geçmeyen lidere ihtiyacımız var.

Görüşümüz ne olursa olsun saygı duyuyorum. Ama belediye seçimlerinde kişiye “evet” demeliyiz. Bu kişiyi çok iyi analiz etmeliyiz. Sözünün arkasında duracak kişiyi desteklemeliyiz. Dereyi geçene kadar “Dayı”, dereyi geçtikten sonra başka kelimeler kullananlardan bıktık.

Lüleburgaz Deresi perişan, Taş köprü tehlikeyle dolu, E-5 yolu ölüm kusmaya devam ediyor, sokaklar çöplük, sahipsiz köpekler bilhassa sabahları bayanlarımızın korkulu rüyası, Lüleburgazspor yok olmuş.v.s... İki tık-tık, bir şık-şık tedavimiz tamam. Vur patlasın -çal oynasın...

 

Nasıl geçti 15 yıl anlayamadık. Daha 15 yıl geçse oynamaya devam, iki kadeh koktey, uykuya dalarız. “Oh be ! Ne güzel dinlendik” deriz. Kuşlar ise yurt dışına uçmuş. Son günlerimiz iyi düşünelim. Vapur kalkınca sadece el sallarız. O muhteşem vapura binmek bizlere kısmet olmaz. Tesadüfen binersek tam denizin ortasında bizi atarlar. Kurtaran da olmaz. “İMDAT” dersin... Büyük kaptan gülerek der ki: “Bana mı sordun binerken?” Veda busesi acıklı olur. Sevgi ve barış dolu yüreğimle Lüleburgaz’ımı selamlıyorum. Güzel Lüleburgaz için el ele verelim LİDERİMİZİ SEÇELİM.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek