Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu yazı 18 Mart 2014, Salı 09:19:01 tarihinde eklendi. 529 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anlaşıldı emperyalistler yakamızı bırakmayacak -

Anlaşıldı emperyalistler yakamızı bırakmayacak

Beş adet küçük kağıda, birden beşe kadar numara yazsak, sonra onları kapatıp cebimize koysak. Sonrada birer birer cebimizden alsak. İlk alışta “bir” numarayı bulmak beşte bir ihtimaldir.

Sonra onu koyup “iki”yi bulmak ise ellide bir ihtimaldir.

Numaraları birden beşe kadar arkası arkasına yani “beş” çekişte, her birisini de geriye koyarak sırasıyla bulmak ise, tam beş yüz binde bir ihtimaldir. Bilmem anlatabildim mi?

Son olaylara bakalım. Yani “Berkin Elvan” adındaki çocuğun ölümü ve çıkan olaylar. Şuradan başlayalım. Bu çocukta “Alevi” imiş. Galiba Taksim isyanıyla ilgili bu çocuğun ölümü yedinci oluyor. Benim dikkat çekmek istediğim bu yedi gencin tamamı da “Alevi” imiş. Nasıl olur yahu? Bu göstericilerin tamamının Alevi olması mümkün değil. Yukarıdaki numara çekme misalinde olduğu gibi. Yüzbinlerin içeresinden yedi kişi ölecek. Bunlarında tamamı Alevi olacak. Acaba bu “tesadüf” desek. Böyle bir tesadüf kaç yüz, binde bir ihtimal olabilir ki?

Yani polis midir, yoksa araya karışmış ajan provokatör müdür? Her kimlerse özellikle “Alevi” gençleri seçmiş ve de onlar üzerinden bu ülkede bir isyanın tohumlarını ekiyor. İsyanın “kin ve intikam” duyguları kısmını tamamlıyor. Bunun başka bir izahı yoktur. Zaten olaylarda ortada.

Şimdi bu kanaatimizin delillerine bakalım.

Mesela hepsi de “Cem” evlerinden kaldırılıyor. Tabii bu olayın normal seyridir. Oralara toplanan kalabalıklara ateşli ve acıklı nutuklar atılıyor. Yetmedi. Devlet güvenlik güçlerine taşlar, molotoflar, havai fişekler, sapanla bilyalar atılıyor. Polis ve kamu araçları yakılıyor, taşlanıyor. Velhasıl, yıkıcılık ve vandallık adına ne ellerinden gelirse yapılıyor. Böylece hem ülkeye mümkün olduğunca zarar veriliyor, hem de kitleler ülkeye ve güvenlik güçlerine daha da çok kinlendiriyor. Düşmanlık körüklenip, arttırılıyor.

Gelelim Berkin Elvan’ın ölümüne? Güya bu çocuk ekmek almaya giderken ölmüş. İnansak mı acaba? Yani 14 yaşında bir Alevi çocuğu tesadüfen başına gaz fişeği isabet ederek ölmüş. Hem de seçimlere 18 gün kala. Hayret, bu ne tesadüf yahu. Diğer altı genç gibi bu da Alevi. Aylarca yaşıyor da tam seçim malzemesi lazım olduğu gün ölüyor. Hayret!..

Ben böyle sisli olaylarda kendime ışık olacak yolu biliyorum. Hemen Siyonist ve Mason medyasına bakarım. Onlar beni aydınlatırlar.

Baktım ve gördüm. Bilhassa Hürriyet Gazetesi çok önemlidir. O gürlemeye başladı mıydı herkes alarma geçer. Zira onun adı “Amiral Gemisi”dir. O doğrudan doğruya büyük üstada bağlıdır. O en “dramatik ve insancıl!” manşetini atmış. Başyazarı da yine kaleminin maharetini göstermiş ve aynı mevzuda yazmış. Tabii ki diğerleri de işareti aldıklarından bütün koro en tizinden en kalınına kadar gürültüyü kopardılar. Tabii ki diğer “Muharip” güçlerde sokaklardaki vazifelerini yapmaya başladılar.

Taksim isyanının ilk başladığı saatler idi o zamanda bir kanaldaki haberleri sunan spikerlerden birisi önündeki mikrofonunu unutarak “Birkaç kişi ölseydi iyi olacaktı” deyivermişti ya. Tabi bunlar çapulcu takımı. Baronların olayları nasıl planladıklarını bilmiyorlar ki. Daha başlangıç, henüz ölümler falan yok idi. Yani sıra oraya gelmemiş idi. Sırası geldi “plan gereği” ölümlerde teker teker gelmeye başladı. Çünkü planı yapan böyle yapmıştı. Spiker nereden bilsin, planda onunda olduğunu, hem birkaç kişiyi o saatlerde öldürsen olmaz ki. Hem o kadar becerikli katili nereden bulacaksın. Hem de sindire sindire, propagandasını yapa yapa gelecek ki ölüler, tepkilerinde dozu ona göre arttırılsın.

Hem baksana. Bugünde ölü lazımdı. Biranda sokaklara fırlanması, afişler, aynı anda televizyonların tahrikleri ve seçim.

 

Evet. Bu Emperyalizm canavarını boğmak için epey uğraşacağız galiba. Saygılarımla.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek