Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu yazı 17 Mart 2014, Pazartesi 09:17:29 tarihinde eklendi. 5735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEMOKRASİ -

DEMOKRASİ

Seçimler yaklaşıyor. Halkımız onlara her konuda yardımcı olacak lider istiyor.  Seçilene kadar ağabeyciğim, ablam, yengem, eniştem, teyzem  vs . Diyerek tatlı dil döküp, işi bitince selam bile vermeyen kişi istemiyor. Hele hele bir koltuk sahibi oldum diye insanlara tepeden bakan, yandaşlarını kollayan liderden nefret ediyor. Ama kandırılıyor vaatlerle insanım. Lüleburgazlım dünyanın en iyi insanlarının yaşadığı kent. Oy vereceğimiz insanlar yapamayacakları vaatlerde bulunmasın. Belediye başkanı, il genel meclis adayı , Belediye meclis adayı ve muhtar adayı arkadaşlara sesleniyorum. Lüleburgaz hepimizin ,oturulacak koltukta Lüleburgaz’ın.

Toparlanalım kendimize gelelim. Kin , nefret, kıskançlığı bırakalım . Bizlere hizmet verecek liderleri seçelim.

Bende Hürriyet Mahallesine muhtar adayı oldum. Amacım mahalleme hizmet etmek. Sorunlara çözüm bulmak. Hürriyet mahalle muhtarlığı deyip geçmeyin. Bugün mahallemiz Belediye Başkanlığı ile yönetilen Evrensekiz , Karıştıran , Alpullu v.b birçok yerden oy potansiyeli yüksektir . Aday olduktan sonra afiş basıp yapıştıralım dedik. Kim olduğu belli belirsiz kişiler tarafından afişlerim yırtılıyor veya astığım kişilerin mekanlarından indirilmek isteniyor.

Mahalle muhtarlığımız İnönü parkına yeni taşındı. Bende ziyarete gittim. Görevdeki aza, muhtar adayı olmuş. Başarılar diledim. Muhtarlık binasının camlarına afişlerini asmış. Bende asmak istedim Tepki gösterdi, olmaz dedi. Şimdiden burayı sahiplenmiş  izin yok  bizlere, seçilirse herhalde kapıdan içeride giremeyeceğiz. Akşam oldu bende kendi ekibim ve diğer muhtar adayı Öner Cavaş’ın afişlerini onun astığı muhtarlık panosuna astım. Üç aday yan yana oldu. Ama sabah belir belirsiz kişiler ne tesadüf ki Öner Cavaş ile İsmet Bulut ‘ un afişlerini indirmişler. Sadece muhtarlığın sahibinin afişleri kalmış.

 

Beyefendi şunu unutma halk afişlere değil; barış ve sevgi dolu olana,  hizmet vereceklere oy verecek. Eskiden Hürriyet Mahallesinde hedefi gösteren vardı. Halk ona göre sizi seçti. Şimdi hedefi gösteren de aday sonumuz ne olacak merak ediyorum. Hürriyet mahallesi de merak ediyor . Unutmayalım ki eşit, güleryüzlü  , barış ve sevgi dolu bir yüreğe sahip olalım . Bu seçim 30 mart akşamı bitecek ama bizler hep olacağiz . Bu mahallede yaşayacağız . İnsanları sevelim, sevilelim , sevdiğimizi hissettirelim.

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek