Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu yazı 12 Mart 2014, Çarşamba 09:22:09 tarihinde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

-

HAKAN ŞÜKÜR KİMDİR?

Hakan Şükür, 1971’de Sabanca’da doğdu. Kendisi Kosovalı bir Arnavut ailenin çocuğudur. Futbola 1986’da Sakarya’da başladı. Daha sonra Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter gibi takımlarda futbol oynadı. En büyük başarılarını Galatasaray ile Türkiye Milli Takımı’nda gösterdi. Milli Takım’da en çok gol atan futbolcu oldu. (35 gol attı.) Hakan Şükür, Türkiye liginde Galatasaray’da sekiz şampiyonluk gördü.

Hakan Şükür 1995’te evlendi. Aynı yıl eşinden ayrıldı. İkinci evliliğini o yıl yaptı. Bu evliliğinden iki kız bir erkek evladı vardır.  17 ağustos 1999 depreminde eski eşi vefat etti.

Hakan Şükür’ün öteden beri Fethullah Gülen Hareketi ile ilişkisi vardır. 1995’te şimdiki Başbakanımız Sayın Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı iken nikâhını O kıymıştır. Şahitliğini de Gülen Hoca Efendi yapmıştır. Cemaatle, Şike ve Ergenekon davaları ile çizgisi hep belliydi.

Futbolcu Hakan Şükür, 2011’de AK Parti’den İstanbul’dan milletvekili adayı oldu ve seçildi. Milletvekili oldu. 16 Aralık 2013’te beklenmedik şekilde AK Parti milletvekilliğinden istifa etti. Milletvekilliği sırasında Meclise en devamsız milletvekiliydi. Devamsızlığı dikkat çekiyordu. CHP tarafından Mecliste tenkit edilmiştir.

Türkiye’nin gelip geçmiş en başarılı futbolcularından biridir. Hatta birincisi olarak kabul edilmektedir. Ama en başarısız bir milletvekili olmuştur.

Hakan Şükür, 17. Dünya Futbol Kupası’nda 2002’de Türkiye Milli Futbol Takımı hücum oyuncusu gol kralı, üçüncülük maçında Güney Kore’ye karşılaşmanın 11. saniyesinde attığı gol için spor tarihinde böyle bir şey görülmemiştir.

17 Aralık 2013 operasyonu öncesi istifa etmesi bir sezgi değil düpedüz bir haber alma ile açıklanacak bir durumdur. Partiden bu istifa tamamen Gülen’in talimatı ile olduğu açıktır.

Hakan Şükür’ün istifa dilekçesi de kendisi tarafından yazılmadığı açık şekilde anlaşılmaktadır. İstifa mektubunda devamlı olarak dershanelerin kapatılması tartışmalarına bağlanmıştır.                       

25 yıl futbol oynamasına rağmen 4,5 milyonu olmadığı inandırıcı bulunmamıştır. En az 30 milyon TL bir birikimi olduğu ifade edilmektedir.

Hakan Şükür’ün milletvekili olarak Türk siyasetine hiçbir katkısı olmamıştır. Tamamen Gülen’in izinde giderek istifa etmiştir. Şimdiye kadar mücadele generaller ile Sayın Erdoğan arasında yaşandı ve generaller yenildi.

Şimdi başlayan savaş, yeni Türkiye’nin son savaşı olacaktır. Bu da devlet ile paralel devletin savaşı olacaktır. Futbolcu Hakan Şükür, imamın safında mevzilenmiş olarak bekliyor.

                                                                                                             

 

 

Yazdır Paylaş
Diğer Yazıları
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek