33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 02 Nisan 2015, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1370 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’ni Lüleburgaz Lisesi temsil etti

Bu yıl 18. si gerçekleştirilen Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemeleri geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde büyük bir coşkuyla başladı.
Kırklareli’ni Lüleburgaz Lisesi temsil etti

Büyük heyecana sahne olan ve 3 gün boyunca 14 ilden toplam 180 okula ev sahipliği yapan İstanbul elemelerinde, Kırklareli’yi Lüleburgaz Lisesi temsil etti. Kırklarelili öğrenciler, 9 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak elemeler öncesi bütün hünerlerini sergiledi.


Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde End Productions’un gerçekleştirdiği Türkiye’nin en uzun soluklu ve kapsamlı yarışması için finale kalmak isteyen okullar Türkiye’nin en ünlü müzisyenlerinin oluşturduğu jüriyi etkilemek için yeteneklerini sergilediler. 

Heyecan Kuliste Başladı

Kırklareli’den öğretmenleri ve destek veren arkadaşlarıyla heyecanlı bir yolculuğun ardından İstanbul’a gelen öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Sahne performansının yanı sıra kostüm ve şovlarıyla da jüriyi etkilemek isteyen liselilerin heyecanı kuliste başladı. ‘’Büyük finale kalmak için ve muhteşem ödülleri kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız’’ diyen öğrenciler final için bir hayli iddialı.

Grubu Olmayanlar Üzülmesin

Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması grubu olmayan fakat yarışmaya katılmak isteyen liseli öğrencilere bir fırsat daha sunuyor. Lisenin Sesi yarışması ile Athena’nın Kafama Göre şarkısını seslendirip, bireysel olarak Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’na katılabiliyor. Arkadaşlarından aldığı oylarla Lisenin Sesi yarışmasının birincisi oluyor ve 9 Mayıs’taki ödül töreninde sahnede Lisenin Sesi ödülünü alıyor. Grubu olmayan liselilerin yapması gereken www.liseninsesi.com a girmek ve hünerini göstermek. 
Gençlerin İdolü Nilüfer Büyük Finalde Sahnede!
Türk Pop Müzik tarihinin en önemli sanatçılarından biri olan Nilüfer de müzik hayatına, lise yıllarında katıldığı bir yarışmada aldığı birincilik ile başlamıştı. Geçen seneki yarışmada, liseliler tarafından “İdol” seçilen ve Türkiye’de ilk defa verilen bu ödülü alan Nilüfer 9 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek büyük finalde hem öğrencilerin heyecanını paylaşacak hem de en güzel şarkılarıyla sahnede olacak.

18. Yıla Özel Hayalleri Süsleyen Ödüller

27-28-29 Mart tarihlerinde yapılan İstanbul elemelerinden sonraki duraklar 4-5 Nisan Ankara ve 11-12 Nisan’da İzmir olacak. Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenleri, 9 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak büyük finalde birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

İcra dalında birinci olan okula müzik stüdyosu ve bu yıl ilk kez verilecek olan para ödüllerinin yanı sıra; üstün başarı gösteren iki öğrenci de Bilgi Üniversitesi’nden karşılıksız eğitim bursu kazanacak.

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar için:
1.lik ödülü: 10.000 TL
2.lik ödülü: 7.500 TL
3.lük ödülü: 5.000 TL
Orkestra / Sahne Performansı dallarında ilk üçe giren gruplar için:
1.lik ödülü: 6.000 TL
2.lik ödülü: 4.000 TL
3.lük ödülü: 2.000 TL
Kız Solist / Erkek Solist / Enstrüman / Beste dallarında ilk üçe giren yarışmacılar için:
1.lik ödülü: 3.000 TL
2.lik ödülü: 2.000 TL
3.lük ödülü: 1.000 TL

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek