Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 02 Nisan 2015, Perşembe 09:22 tarihinde eklendi. 1675 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MEDİKENT HEMŞİRELERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Tedavi ve Rehabilitasyon sağlık hizmetlerinde teknolojinin de gelişmesiyle birlikte günümüzde hızla değişmekte ve gelişirken kurumlarda kendilerini geliştirmeye devam ediyor.
 MEDİKENT HEMŞİRELERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi’nde bu anlamda eğitimlerini sürdürüyor.

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Yeliz Mert gazetemize yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi Eğitim Birimi olarak, bu hızlı değişimi ve gelişimi takip edebilmek, çalışanlarımızın da değişim ve gelişimin merkezinde olabilmeleri  amacıyla MEDİKENT AKADEMİ çalışmaları kapsamında hemşirelerimize DOĞRU CİLT ve DOĞRU YARA BAKIMI sertifikalı eğitim programı düzenlenmiştir.  Yara Uzmanı Nihal Karaca tarafından verilen eğitimde hemşirelerimiz gösterdikleri başarıyla sertifika almaya hak kazanmışlardır.” Denildi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek