33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 01 Nisan 2015, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran belde teşkilatı

MHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı İsmail Dönmez konuşmasında ,“Beldemize yolu düşen herkesi üç hilal selamlıyor. Yeni belde binamızın da, parti çalışmalarımızı daha organize ve sağlıklı yapmamıza imkan sağlayacağını düşünüyorum. Teşkilat binamızın partimize, teşkilatımıza hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim. İnşallah Milliyetçi Harekete gönül verenlerin bu azmi, bu mücadelesi il genelinde genelinde teveccüh görecektir.” dedi.
Büyükkarıştıran belde teşkilatı

Dönmez konuşmasını “ Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz ilçe yönetim kurulumuz, Büyükkarıştıran belde başkanlığına şahsımı görevlenirmiş bulunuyor. Elbette bizler için partimiz bünyesinde hizmet etmek bir onurdur. Partimiz için üzerimize ne görev düşerse seve seve yapmaya hazır olduğumuzu her zaman belirtmişizdir. Bizde bu görevi hiç çekinmeden üstlendik. Yönetim kurulumuzu oluşturduk, ilk iş  olarak  açılışını gerçekleştirdiğimiz belde binamızı hayata geçirmeyi planladık.  Allaha şükür başardık. Bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Belde teşkilat binamızın açılışında bizleri yalnız bırakmayan partililerimize, misafirlerimize, Büyükkarıştıran sakinlerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Binamızın parti çalışmalarımızı daha organize yapmamızı sağlayacağını düşünüyoruz. Yeni teşkilat binamızın partimize, teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum Türkiye’nin, Türk milletinin MHP ye ihtiyacı var, bize düşen daha çok çalışmak, inşallah teşkilatlarımız bunu başaracaktır” sözleriyle tamamladı.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek