Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 31 Mart 2015, Salı 09:39 tarihinde eklendi. 2612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Telve Kuru Kahve Çikolata açıldı

Lüleburgaz halkına hizmet verecek olan Telve Kuru Kahve Çikolata, 28 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış töreni ile açıldı.
Telve Kuru Kahve Çikolata açıldı

Özge Ergin ve Batın Deniz Uçan ortaklığında açılan mekanın açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Belediye Meclis Üyesi Mine Dibek ve çok sayıda davetli katıldı.

Mekanın açılış kurdelesini kesen Başkan Halebak genç girişimcilere açılan mekanın hayırlı olmasını diledi.

İşletme sahipleri Ergin ve Uçan “ Mekanımızda taze çekme kuru kahve, dibek kahvesi, aromalı Türk Kahvesi, granül kahve, sprey krema, kahve aromaları, çikolata kaplı lokum, ithal çikolata, drajeler ve kakaolu fındık kreması seçenekleri hizmet vereceğiz. Tüm halkımızı bu tatları keşfetmeye Yeni Mahalle Fatih Caddesi No: 63/A adresindeki Telve Kuru Kahve Çikolata’ya bekliyoruz” dediler.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek