İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 31 Mart 2015, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 933 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ön seçim coşkusu meydana taştı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
Ön seçim coşkusu meydana taştı

Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer,  ön seçimden birinci çıkan CHP Kırklareli Milletvekili adayı Mimar Turabi Kayan, ikinci çıkan CHP Kırklareli Milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli Milletvekili aday adayları Özgür Kaya, Zeki Akın, Hakan Dedeoğlu ile birlikte parti üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer; “Çok güzel bir yarış oldu. Biz her zaman Lüleburgaz’ı yabana atmayın dedik. Seçimde Kırklareli birincisinin Lüleburgaz’dan çıkması ilde Lüleburgaz’ın ağırlığını gösterdi. Şimdi seçim bürolarımız açılana kadar Pazartesi toplantılarımız sürecek.  Lüleburgaz’da katılım yüzde 76, il genelin de katılım da yüzde 78 oldu” dedi.

Aladdin Güncer’in ardından söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, “Üye bazında ön seçim olacağını söylediğim zaman kimse inanmadı. Öyle olduk. 9 bin’in üzerinde üye sandığa gitti. Üzülenler oldu.  Ben de üzülmüş olabilirim. Ama üzüntümüz akşamdı. Bu sabah üzüntümüz sona erdi. Şimdi yeni bir sayfa açıyoruz.  7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde 3-0 yapmak için çalışmalara başlıyoruz. Ben buradan sandığa giden tüm parti üyelerimizde demokrasiye yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Turgut Dibek, bu konuşması ile partililerden coşkulu bir alkış aldı.

Turgut Dibek’in ardından bir konuşma yapan CHP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili Turabi Kayan; “Arkadaşlar bu seçimde alınan sonuçlar bize üyenin ön seçim istediğini gösterdi. Bu önseçim partimizin sıçrama hareketinin başlangıcıdır.  Kırklareli’de 3-0, Türkiye’de iktidar olmak ilk hederimizdir” dedi.

Turabi Kayan’ın ardından CHP Kırklareli 2. Sıra Milletvekili adayı Vecdi Gündoğdu söz aldı. Gündoğdu yaptığı konuşmada; “Biz sürekli üye bazında ön seçim yapılmasının mücadelesini vermiştik. Ön seçim olduğu için sevinçliyiz. Ön seçimde ki büyük coşku 7 Haziran’da sandığa da yansıyacaktır” dedi.

Vecdi Gündoğdu’nun ardından CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı ön seçimini 6. Sırada tamamlayan Özgür Kaya söz aldı.

Özgür Kaya yaptığı konuşmada; “Bu ilk raunt aramızdaki hazırlık maçıydı.  AKP baktı bunlar hazırlık maçında bu kadar iyi oynuyorlar 7 Haziran’da bizi alt ederler dedi. Afişlerimizi yasaklattı. Şimdi 7 Haziran’da ki büyük maçta 14 aday adayının da tek yumruk olup Kırklareli’nden milletvekili Türkiye genelinde de en az 276 milletvekili çıkartma zamanıdır1” dedi.

Konuşmaların ardından tüm parti üyeleri Kongre Meydanı’nda toplu fotoğraf çektirdi. Parti üyelerinin isteğiyle Turabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu’da da parti üyeleri ile fotoğraf çektirdi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek