Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 31 Mart 2015, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 2523 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pınarhisar yolunda kaza: 2 yaralı

Lüleburgaz’da Pınarhisar yolu üzeri 65. Mekanize Piyade Tugayı önünde meydana gelen kazada bir araç yol kenarındaki duvarlara çarptı.
Pınarhisar yolunda kaza: 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre özel bir şirkete ait 06 DZ 6602 plakalı aracı kullanmakta olan Evren Yılmaz, Lüleburgaz’dan Pınarhisar istikametine doğru seyretmekte iken  bir anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki duvarlara çarptı. Trafik ekipleri, askeri personel ve İtfaiye ekiplerince araçtan çıkartılan sürücü Evren Yılmaz ve yanındaki koltukta oturmakta olan Büsra Yalçın, Lüleburgaz Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

Araç sürücüsünün durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı, Büsra Yalçın’ın ise çarpmanın etkisiyle vücudunda kırıklar oluştuğu, hastanede müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek