Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 31 Mart 2015, Salı 09:33 tarihinde eklendi. 1259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyonu ilk kutlayan Halil Abanoz oldu

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Halil Abanoz, Süper Amatör Ligde şampiyonluğunu ilan eden Lüleburgazspor’a desteğinin süreceğini belirtti.
Şampiyonu ilk kutlayan Halil Abanoz oldu

Lüleburgazspor Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz, Milletvekili Aday Adayı Abanoz’u işyerinde ziyaret edip kendisine Lüleburgazspor atkısı ve bayrağı hediye etti. Evrensekiz eski Belediye Başkanı Abanoz’un önceki yönetimlerde de Lüleburgazspor’a desteklerini esirgemediğini belirten Karakuz “Halil Abanoz önceki dönemlerde de Lüleburgazspor’a desteklerini göstermiş, şampiyonluğumuzu resmen ilan etmemizin ardından da bizi arayıp tebrik ederek desteklerini sürdüreceğini belirtmiştir. Kendisine Aday Adaylığı sürecinde başarılar diliyor, Lüleburgazspor’a yaptığı destekler için de şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Aday Adayı Abanoz da şampiyonluğunu ilan eden Lüleburgazspor’u kutladı. Abanoz “Lüleburgazspor kentimizin ismini taşıyan tarihi zaferlerle dolu bir değerdir. Takımımızın hak ettiği yerlere çıkması için elimizden gelen desteği yapmamız gerektiğini düşünüyor, takımımızın şampiyonluğunu kutluyor bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek