Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 28 Mart 2015, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 922 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de yarın ön seçim var

CHP Kırklareli İl Örgütü’nün, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde milletvekili adaylarını belirleyeceği ön seçim yarın Kırklareli Merkez ve diğer ilçesinde yapılacak. Lüleburgaz’da ön seçim 15 sandık üzerinden, halkın Ticaret Lisesi olarak bildiği Mehmet Akif Ersoy Meslekli ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak.
CHP’de yarın ön seçim var

Yarın yapılacak olan ön seçimde Lüleburgaz’da 5 bin 190, Kırklareli Merkez’de  2 bin 824, Babaeski’de 2 bin 421, Pınarhisar’da 840, Vize’de 744 , Pehlivanköy’de 171,  Kofçaz’da 153,  Demirköy’de 102 olmak üzere toplam 12 bin 445 CHP üyesi oy kullanacak.

CHP Kırklareli İl Başkan Recep Zengin yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanlarımızla koordineli çalıştık.  Ön seçimle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Bu ön seçim CHP’ye Kırklareli’ de  3-0’ı, Türkiye genelinde de iktidarı getirecektir.” Dedi.

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek