Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 28 Mart 2015, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 995 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye Huzuru CHP ile bulacak

CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı ve 23. Dönem Kırklareli Milletvekili Opr. Dr. Tansel Barış : Türkiye’nin 12 yıldan beri kaybettiği huzuru CHP iktidarı ile bulacağını söyledi.
Türkiye Huzuru CHP ile bulacak

AKP İktidar’nın özellikle 2011 yılında yapılan seçimlerden sonra halka gerçek yüzünü gösterdiğini ve halkı kutuplaştırdığını da belirten Tansel Barış; “Cumhuriyet Halk Partisi  bu toprakların en zor koşullarında dahi teslim alınamayan iradesi vardır.  Yüz yılımızın en büyük devrimcisinin iki büyük eserinden biriyiz. Henüz 100 yaşında olan dev bir çınarız ve ilk günkü gibi yepyeniyiz. Ülkemizin en karanlık dönemlerinde olduğu gibi bu gün de umudu iktidara taşıyacağız.  Ben de iktidar partisinin milletvekili olmak için CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Kendisinin 29 yıl sağlık sektöründe 4 yılda parlamentoda Kırklareli’ne hizmet verdiğini de belirten Tansel Barış; “Gelir dağılımındaki adaletsizlik.  İstihdam. (İşsizlik), Yanlış uygulanan tarım politikalarından kaynaklanan çiftçilerimizin sorunları,  Çevre kirliliği ve kanayan yaramız ERGENE, Sağlık ve eğitimin eksik ve yanlış, uygulamalarından kaynaklanan sorunlar. Demokratik özgürlükler ve hukukun tam işletilmemesi mücadele edeceğim en önemli konular arasında olacak.”dedi.

Tansel Barış kimdir ?

Kıbrıs doğumluyum. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunuyum. Uzmanlığımı Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında tamamladım. İngilizce biliyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 1982'de Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne uzman hekim olarak atandım ve 1993'de Özel Derman Hastanesi'nde çalışmaya başlayıncaya kadar bu görevimi sürdürdüm.
1993'te SHP’ ye üye oldum. 1994 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçildim. 1995'te CHP üyesi oldum. 1999 CHP ilçe yönetimine seçildim ve ilçe başkan yardımcılığına getirildim.
2005'te yine ilçe başkanı seçildim. 2007 – 2011 Döneminde CHP Kırklareli 23. Dönem Milletvekili seçildim.
TBMM Çevre Komisyon Üyesi, TBMM Kanser Komisyon Üyesi ve
TBMM CHP Grup Disiplin Kurulu Üyesiyim.
2011 yılından bu yana Özel Derman Hastanesi'nde hekimlik, 2014 yılından itibaren de Başhekimlik görevlerimi yürütüyorum.

 


Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek