Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Mart 2015, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 1044 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fatih Koleji’nden bir başarı daha...

Lüleburgaz Fatih Koleji Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda gösterdiği başarısına bir yenisini daha ekledi.
Fatih Koleji’nden bir başarı daha...

Trakya geneli yapılan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü düzenlediği 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili olarak  ‘SU VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA’’ konulu kompozisyon yarışmasında Lüleburgaz Fatih Koleji öğrencisi Mustafa Özgül Kırklareli il 2.si ve ilçe 1.si olarak büyük bir başarıya imza attı.

 Ödül törenine Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün, Devlet Su İşleri Bölge Genel Müdürü Adil Sabancı, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve Lüleburgaz Devlet Su İşleri Müdürü Mustafa Öğretmenoğlu katıldı.

Lüleburgaz Fatih Koleji öğrencisi Mustafa Özgül ödülünü Devlet Su işleri Bölge Genel Müdürü Adil Sabancı ve Edirne Vali Yardımcısı Mustafa ERGÜN tarafından verilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek