HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Mart 2015, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 2137 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’da tapu sevinci

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, Malmüdürlüğü’nde 20 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilen ihale sonrasında odaya kazandırılan arazinin tapusunu 26 Mart Perşembe günü aldı.
LTSO’da tapu sevinci

Lüleburgaz Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen işlemlerin ardından Malmüdürü Mustafa Özdemir ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Okandeniz evraklara imza attılar. Ardından Tapu Müdürü Ahmet Seyfi Güngör arazinin tapusunu Okandeniz’e teslim edip hayırlı olmasını diledi.

Yeni Hükümet Konağı karşısında bulunan 7 bin 906 metrekarelik hazine arazisi 5 milyon 902 bin TL’ye satın alınmıştı.

LTSO Yönetim Kurulu Başkanı Okandeniz alınan arsanın LTSO’ya hayırlı olmasını diledi.

1349 Ada 1 Parsel ve 7 bin 906.04 metrekarelik arazinin tam karşı köşesinde Lüleburgaz Belediye Binası, karşı çaprazında ise Hükümet Konağı inşaatı yer alıyor.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek