Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Mart 2015, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1163 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TOPRAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ!

Topraklarımıza sahip çıkmaksızın gelişmeyi beklemek bir hayaldir.
TOPRAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ! Bu nedenle, hayallerin gerçek olacağı bir gelecek için topraklarımıza sahip çıkıyoruz.

22 Mart 2015 günü Babaeski'nin Düğüncülü Köyü, Pancarköy ve Sinanlı Köyü'nde dostlarla bir araya geldik.

Düğüncülü Köyü birçok akraba ve dostumun yaşadığı bir köyümüz. Geçmiş yıllarda bir fabrikanın atıklarından dolayı ortaya çıkan kirlilik sorununun çözümlenmesi için birlikte mücadele etmiştik. Hatta o yıllarda rağmetli arkadaşım Niyazi Başaran öğretmen olarak çalışırken köye onun ve eski muhtarımızın talebi üzerine fidan dikmiştik. Düğüncülü Köyü Ergene'nin bereketli topraklarında önemli bir köyümüzken son yıllarda kirlilikten ya da taşkınlardan dolayı zarar görmektedir. Önümüzdeki süreç bu ve benzeri sorunlara karşı daha net tavır alabilmemiz noktasında belirleyici olacaktır.

Pancarköy eski yerleşimlerimizden. Pancar fabrikası denilince akla gelen ilk köyümüz. Ziyaretimiz esnasında eski ve yeni muhtarlarımızla birlikteydik. Aynı şekilde Panko-Birlik yönetim kurulu üyesi de olan Vedat Dal'ın da ifade ettiği gibi bu yıl şeker fabrikamız tekrar açılacak. Açılması yönünde yıllardır verdiğimiz mücadelenin sonunda, fabrikanın açılacak oluşu benim için çok önemli. Bereketli toprakların korunması şart, bu konuda hepimiz üzerimize düşen görevi yapmalıyız.

Sinanlı köyümüz bir süre beldeydi. Yasa gereği tekrar köy oldu. Yeni muhtarımız cam işçisi yani emeklisi bir dost. Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Orhan Saltık ve diğer partili dostlarımızla bir araya gelerek Sinanlı'ya neler verebileceğimizi konuştuk.

Aynı masanın etrafında oturduğumuz ve tartışmaların merkezine ortak menfaatleri oturttuğumuz sürece hiçbir sorun çözümsüz kalmayacaktır.

Herkese selam ve sevgilerimle...

 

 

HAKAN DEDEOĞLU

CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ A.ADAYI

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek