Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 25 Mart 2015, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 2339 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ensar Şentürk serbest bırakıldı

Lüleburgaz’da eşi ve oğlunun evlerinde ölü bulunmasıyla ilgili tutuklanan Ensar Şentürk, serbest bırakıldı.
Ensar Şentürk serbest bırakıldı

Davanın, Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ikinci duruşmasına, Şentürk, yakınları ile avukatları katıldı. 

Şentürk, duruşmadaki savunmasında, eşi ve oğlunu vurulmuş halde gördüğünde şoka girdiğini ve bağırdığını, nabızlarını yokladığını söyledi.

Sağlık ekiplerine de haber verdiğini belirten Şentürk, şöyle konuştu:

"Allah hiç kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın. Eşimin vücudunun soğuk olduğunu, oğlumun vücudunun ise sıcak olduğunu fark ettim. 112'yi arayarak 'Ya ölmüşler ya da yaralılar' diyerek bilgi verdim. Eşimin öldüğünü fark ettim ve cesedine sarılarak bağırdım. Sağlık ekipleri geldiğinde olayın şokuyla ayakkabıları ile içeriye girmemeleri gerektiğini söyledim. O anda normal değildim."

Şentürk, oğlunun hiçbir psikolojik sorunu bulunmadığını, sadece içine kapalı ve çalışkan bir öğrenci olduğunu ifade etti.

Suçlamaları kabul etmeyen Şentürk, savunması sırasında zaman zaman ağladı.

Mahkeme heyeti, avukatların dinlenmesinin ardından Şentürk'ün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. 

Şentürk'ün olay öncesinde Lüleburgaz'da özel bir hastanede başhekimlik yaptığı öğrenildi.

 

- Olay nasıl olmuştu ?

 Ensar Şentürk (51), 2 Şubat'ta Ayvalı köyündeki evlerinde eşi Şenay Şentürk (51) ile oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ü (17) hareketsiz bulduğunu belirterek durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmişti.

Silahla vurulduğu belirlenen anne ile oğlunun cenazesi, incelemenin ardından Trabzon'un Çaykara ilçesinde toprağa verilmiş, gözaltına alınan Ensar Şentürk tutuklanmıştı.

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek