HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Mart 2015, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1034 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aday Adayı Kayan’dan Lüleburgazspor’a tam destek

Lüleburgazspor Başkanı Metin Açıkgöz, CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Mimar Turabi Kayan’ı ofisinde ziyaret etti.
Aday Adayı Kayan’dan Lüleburgazspor’a tam destek

Başkan Açıkgöz, Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Aday Adayı Kayan’a Lüleburgazspor bayrağı ve atkısı hediye etti. Süper Amatörde şampiyon olduklarını ve takımı hak ettiği yerlere taşımak için çalıştıklarını ifade etti.

Kayan da Başkan ve Yönetim başta olmak üzere şampiyonlukta emeği bulunan herkesi kutladı.

Kayan “ Lüleburgazspor, kentin ismini taşıyan çıktığı her karşılaşmada Lüleburgaz ismini duyuran tarihi şanlı destanlarla dolu bir kulüptür. Lüleburgazspor bizlerin olduğu kadar yerel yönetimlerin de destek vermeleri gereken bir değerdir. Ben daha lise ve üniversite çağlarında iken bu takım Türkiye Kupasında 3 büyükleri yenmiş, 2. Ligde de rakiplerine korkulu maçlar yaşatmış büyük bir takımdı. Gerek yerel yönetim ilgisizliği gerek bölgemizdeki işadamlarımızın ilgisizliği nedeniyle bu değer Süper Amatör Lige kadar düştü. Ben gerçekten bu durumdan utanıyorum” dedi.

Trabzonspor örneğini gösteren Kayan “Trabzonspor yıllardır 1. Ligde ilk dört arasında şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ama yerel yönetimden halkına işadamlarına kadar herkes takımına sahip çıkıyor. Bizler de bunu örnek almalı ve kentimizin gururu olan takımımıza sahip çıkmalıyız. Şu an bir Milletvekili Aday Adayı olarak konuşuyorum ve buradan söz veriyorum. Vekil olduğum takdirde Lüleburgazspor için ne gerekiyorsa yapacak ve her platformda bu ismi gündeme getireceğim. Lüleburgazspor ve Lüleburgazlılar bunu fazlasıyla hak ediyorlar” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek