Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 25 Mart 2015, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 896 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tayfun Erel’e büyük ilgi

25. Dönem CHP Kırklareli Milletvekili Aday adayı Tayfun Erel, yaptığı seçim çalışmalarında gittiği yerlerde büyük ilgi görüyor.
Tayfun Erel’e büyük ilgi

Tayfun Erel’in coşku ile ağırlayan CHP üyeleri ve vatandaşlar; “Vatandaş ve halk bir siyasetçi den 10 yıl sonra sıkılıyor.  Bu nedenle yeni yüzler arıyor.  Sen de CHP’nin yeni yüzüsün Tayfun, hem de esnafsın. O nedenle sana bu ilgi. Yeni yüz olduğun için büyük ilgi görüyorsun. Yolun açık olsun” diyorlar.

CHP Kırklareli Milletvekili Aday adayı Tayfun Erel’de gittiği yerlerde yaptığı konuşmalarda; “Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı gibi makamlarda 10 yıldan sonra vatandaşlar sıkılır.  Bunun bilincindeyim. Koltuklara yapışanlara karşıyım” diyor.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek