Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Mart 2015, Salı 09:04 tarihinde eklendi. 4561 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan ikinci kahvaltı

CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Özgür Kaya, dün Lüleburgaz’da hizmet veren T Steak Hause’de verdiği kahvaltıda kadınlarla bir araya geldi.
Özgür Kaya’dan ikinci kahvaltı

Tek Rumeli TV ekibinin de çekim yaptığı kahvaltıya yaklaşık 500 kadın katıldı. Alkışlar altında mekâna giren Milletvekili Aday Adayı Kaya, tüm kadınlarla ayrı ayrı ilgilenip hal hatır sordu. Daha sonra 18 Mart Çanakkale Zaferinde verilen şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunuldu.

Coşkulu kalabalığın alkışları altında bir konuşma yapan Özgür Kaya, Lüleburgaz’ın ve Türkiye’nin kurtuluşunun CHP’den geçtiğini bunu da sağlayacak olanlar kadınlar olduğunu söyledi. Kaya “AKP Hükümeti kadınlarımızı ev hapsetmeye çalışıyor. 9 yaşında kız çocuklarının evlenebileceklerini söyleyen zihniyete dur demek siz değerli kadınlarımızın elindedir” dedi.

CHP’den korkan AKP iktidarının Kırklareli’nde afişleri kaldırtmaya çalıştığını söyleyen Kaya “O afişleri kaldırtmaya kimsenin gücü yetmez. Çünkü o afişlerde Mustafa Kemal Atatürk var. İstiklal Marşımızın “Korkma” diye başladığını bilmiyor musunuz?” diyerek AKP hükümetine çattı.

Türkiye’de her şeyin değiştiğini fakat asgari ücretin bir türlü değişmediğini belirten Kaya “İnsanlarımız 850 TL maaşa fabrikalarda çalışmaya mahkûm bırakılıyor. Lüleburgaz’da kiralar 500 TL’den başlıyor. Böyle olunca da gençlerimiz köylere anne ve babalarına sığınıyor. Anne ve babalar da destek çıkarken bankalardan kredi çekiyorlar daha sonra tarlalarını birer ikişer satmak zorunda kalıyorlar. Mevcut hükümet de yarattığı zenginlerle ceplerini dolduruyor. Trakya’da toprakları topluyorlar. Ama unutmasınlar ki Trakya’ya daha önce de Rus, Bulgar ve Alman orduları girmeye kalktı. Ama Trakyalı hiçbirine geçit vermedi.

Kaya “Ben de bir göçmenim”

AKP’lilerin sağda solda “Özgür Kaya Malatyalı, Lüleburgazlı bile değil” diyerek fısıltılarla insanların aklını çelmeye çalıştıklarını ifade eden Kaya “O insanlar fısıltılarla konuşmasınlar. Adam gibi seslerini yükseltsinler de herkes duysun. Duysunlar ki Malatyalılar da başkaları da oy verdikleri partinin gerçek yüzünü görsünler. Bizim partimiz CHP öyle bir partidir ki, bizde ayrımcılık olmaz. Biz burjuva partisi değil, işçinin, köylünün partisiyiz. Selanikli Gazi Mustafa Kemal Erzurum’dan Milletvekili, Malatyalı İsmet İnönü Edirne’den vekil seçilmiş ve Meclise girmiştir. Ben de bir göçmen çocuğu olarak halkıma ülkeme hizmet için aday adayı oldum” dedi.

Trakya’da nehirlerin sularının çekilip İstanbul’a satıldığını ve Kırklareli’ne tek kuruş verilmediğini söyleyen Kaya “ Sınır ticaretinin yasak olduğu tek vilayet Kırklareli. Neden? Çünkü buranın zenginleşmesini istemiyorlar. Onların yandaşlarının fabrikalarında çalışan gençler sürünsün istiyorlar. Trakya onların yüzünden kanserden kırılıyor, umurlarında değil. Gelin birlik olalım ve bu gidişe bir dur diyelim. Siz değerli kadınlarımız eğer isterseniz önünüzde kimse duramaz. Sizlerden CHP için oy istiyorum. Milletvekili Aday Adayı olarak da kendi adıma destek istiyorum” dedi.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek