Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 14 Mart 2015, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 5719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan açıklama; “Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar. Geliyoruz, geleceğiz yakındır”

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Özgür Kaya yaptığı açıklamada; “Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar. Geliyoruz, geleceğiz yakındır” dedi
Özgür Kaya’dan açıklama; “Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar. Geliyoruz, geleceğiz yakındır”

12 Mart 2015 Perşembe günü Kırklareli genelinde asmış olduğu tüm afiş ve pankartların indirildiğini de belirten Özgür Kaya; “ Kırklareli’nde tamamında ve özelikle Lüleburgaz’da astığımız afişleri indirtip, pankartlarımızı koparıp, billboardlardaki reklamlarımızı kaldırttılar… Kofçaz’dan Vizeye, Pınarhisar’dan Pehlivanköy’e kadar tüm Kırklareli’nde Partimizin  ALTI OKLU BAYRAĞINI, ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRKÜN resmi ve ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI dalgalandırdık.  Bu Demokratik yarışta geride kalmaya hazmedemeyen ve bizimle baş edemeyen AKP zihniyetinin uzantıları, tüm duvarlardan, sokaklardan, caddelerinden afişlerimizi yırtarak aslında DEMOKRASİYİ,  ÖZGÜRLÜĞÜ ve bunları temsil eden ŞANLI BAYRAĞIMIZI ve ATAMIZI yerlere atıp ayak altında çiğnemişlerdir… Ne yaparlarsa yapsınlar, ALTI OKU, ATATÜRKÜ ve ŞANLI BAYRAĞIMIZI kalbimizden indiremezler. 19 Mayıs 1919 da yakılan bu ÖZGÜRLÜK ve BAĞIMSIZLIK  ateşini söndüremezler. Ve bugün MUSTAFA KEMALİN açtığı AYDINLIK YOLDAN giden bizleri yolumuzdan döndüremezler. ÖZGÜRLÜK ve BAĞIMSIZLIK için toprağa düşmüş binlerce gençten sonra bedel ödeme sırası bize gelmişse eğer,  hoş geldi sefa geldi … İçtiğimiz sütün, yediğimiz ekmeğin hakkını vermek için VATAN ve ÖZGÜRLÜK için çıktığımız bu yola,  tıpkı bizden öncekiler gibi, sevdiklerimizle helalleşip çıktık…Biz CHP’liler tarihte hiçbir şey unutmadık, unutturmadık ve bugünleri de unutmayacağız . 7 Hazirandan sonra kurulacak CHP iktidarında ÖZGÜR TÜRKİYE, ZENGİN ve MÜREFFEH KIRKLARELİ yaratacağız…Ekmeğimizi ve suyumuzu çalanlara ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ ve CUMHURRİYETMİZİ çaldırmayacağız! Bize güvenenleri bize inananları hiç yarı yolda bırakmadık, ASLA YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ! Bu kara günler geçecek ve çocukların yatağa aç girmediği, ana babaların ağlamadığı, ÖZGÜR, EŞİT ve ADALETLİ yep yeni bir ÜLKE, MUTLAKA CUMHURİYET HALK PARTİSİ iktidarında kurulacaktır!”

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek