33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Mart 2015, Çarşamba 09:09 tarihinde eklendi. 1771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti A. Adayı Türker YÖRÜKCÜOĞLU: CUMHURİYET HALK PARTİSİ SUYU AKMAYAN ÇEŞME GİBİ..

CHP uzun yıllardır Kırklareli’de birinci parti oluyor. Halkımız CHP’nin afilli sözlerine kanarak oylarını kullanıyor. Oysa burada biri çıksın söylesin CHP Kırklareli’ye ne vermiş? Ben kendimi bildim bileli CHP Kırklareli’de yerel iktidar, bunca yıllık iktidarlarının Kırklareli halkına ne katkısı var?
AK Parti A. Adayı  Türker YÖRÜKCÜOĞLU:  CUMHURİYET HALK PARTİSİ  SUYU AKMAYAN ÇEŞME GİBİ..

CHP uzun yıllardır Kırklareli’de birinci parti oluyor. Halkımız CHP’nin afilli sözlerine kanarak oylarını kullanıyor. Oysa burada biri çıksın söylesin CHP Kırklareli’ye ne vermiş? Ben kendimi bildim bileli CHP Kırklareli’de yerel iktidar, bunca yıllık iktidarlarının Kırklareli halkına ne katkısı var?

Tek işleri köstek olmak. Her çıkan yasayı anayasa mahkemesine taşırlar. Her işe muhalif olurlar. Kavgaları bitmez. Allah aşkına çekilin şu aziz milletin önünden de halk hizmet görsün.

CHP’li siyasetçilerimiz de mağdur!

Aslınla CHP’li yerel siyasetçilere de fazla yüklenmemek lazım çünkü onlar da mağdur.Partilerinde asla ciddi manada yönetici pozisyonunda olmalarına izin verilmiyor. CHP’yi bir grup insan ele geçirmiş, Kırklareli kökenli siyasetçilere yer bırakmıyorlar. CHP Kırklareli’den oyu alıyor ama Parti yönetimleri Kırklarelili siyasetçilere adeta kapalı durumda.

CHP zaten muhalefet partisi olduğu için siyasette etkisiz eleman gibi, bir de bizim yerel siyasetçiler CHP’de dış kapının mandalı olunca Kırklareli’ye hizmet beklemek çölde yağmur beklemek gibi oluyor!

CHP suyu akmayan çeşme gibi, çeşme var ama su yok

CHP Milletvekilleri sadece laf üretiyorlar! Eleştir eleştir dur. Bekâra karı boşamak kolay nasıl olsa. Bunların yaptığı ve milletimizin hayrına olacak, milletin işlerini kolaylaştıracak bir icraatı var mı? Soruyorum: Kırklareli ye faydalı bir icraatı ne zaman olacak? Birkaç sloganın arkasına saklanmışlar, birkaç cümle ezberlemişler durmadan onları tekrarlıyorlar. . İş üretmek yok, hizmet üretmek yok, gelin diyoruz memleketin hayrına olan işlere destek olun, ona da hayır… Kırklareli’nin gelişmesinin önünde engel olmaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Şimdi Kırklareli halkına sesleniyorum CHP verilen her oy paralelcilere gidiyor.

Bugün CHP’liler kendi partilerini kendileri yönetmiyor. Koltukta oturuyorlar ama direksiyonu Pensilvanya döndürüyor. Parelel yapı ne diyorsa bunlar  tekrar ediyorlar. Bakın Paralelcilerin gazeteleri ne yazıyorsa ertesi gün Kılıçdaroğlu onu söylüyor. Adeta akıllarını paralel paralel yapıya teslim etmişler. Sanki Atatürk’ün partisini Paralelin partisi oldu.

CHP artık Atatürk’ün partisi değil!

Samimi CHP’liler her şeyin farkında ama partiyi ele geçirenler onlara da hayat hakkı vermiyorlar. CHP yönetimini Atatürk’le alakası olmayan bir kadro ele geçirmiş durumda. Bunu özel sohbetlerinde konuştuğum pek çok CHP’li milletvekili de söylüyor. Bunların kafasının, düşünce yapısının bizim bildiğimiz Atatürk ilkeleri ile hiçbir alakası yok. Durum böyleyken birde bunların Paralel aşkı ortaya çıktı. Bugün şunu diyebiliriz ki,  CHP artık Atatürk’ün partisi değil, Türkiye düşmanlarının iş birlikçisi paralelin etkisinde bir parti oldu.

Kırklareli CHP yüzünden el freni çekilmiş araba gibi gidiyor. 

Kırklareli CHP yüzünden gelişemiyor, güçlenemiyor, Kırklarelilinin işi gücü rast gitmiyor. Bunların muhalefet kafası ve edilgen yapısı güçlenmek ve büyümek isteyen Kırklareli insanının bahtını karartıyor. Kırklarelililer olarak gaza ne kadar basarsak basalım CHP’nin çektiği el freni yüzünden tekerimiz dönmüyor. Bunlara el frenini salın (iktidara gelin) diyoruz, salmıyorlar; o zaman direksiyondan çekilin diyoruz, çekilmiyorlar. 65 yıldan beridir Kırklarelimizin üzerine karabasan gibi çöktüler. 165 yıl daha iktidara gelemeyecekler.

Kırklareli halkının  bir  65 yıl daha el freni çekik gitmeye ne niyeti ne de tahammülü var.

Ben CHP’li kardeşlerimizin onlara oynanan oyunu görüp, kendi istikbaline koşacağını görüyorum. Kırklareli halkı aydın bir halktır. Ön yargılarla hareket etmeyen akılcı bir halktır. Bizim akılcı halkımız, CHP’yi ele geçirmiş, iktidar olmak istemeyen ve Atatürk ilkeleri ile  hiçbir alakası olmayan insanların elindeki CHP’ye daha fazla tahammül göstermeyeceklerdir. Halkımızın  bir 65 yıl daha muhalefete tahammülü yoktur.

Bizim yolumuz büyük güçlü Türkiye yoludur.

Bizim hizmeti getireceğimizi, Ankara’daki etkinliğimizi halkımız görüyor. Bizim tek niyetimiz halkımıza faydalı olmak, insanlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Vatan sevgimiz, Kırklareli sevdamız herkes tarafından çok iyi bilinir. Yaklaşık 343.000 Kırklarelili ile birlikte yepyeni bir vizyonla Kırklarelilinin kalkınması hamlesine girişeceğiz. Hep birlikte olduğumuz sürece bizim aşılamayacak, çözülemeyecek sorunumuz yok. Halkımız bunun farkında, gittiğim her yerde halkımızın gözündeki inancı görüyorum.

Bizim yolumuz büyük güçlü Türkiye yoludur. Biz kalkınmış dünya da söz sahibi bir Türkiye için yola çıktık.  Gelin hep birlikte Yeni Türkiye yolunda Yeni Kırklareli’ni birlikte kuralım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023 de Çağdaş gelişmiş Kırklareli’ni birlikte kuralım.

Aklın yolu birdir. Ben AKlın yolundayım.

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek