Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 06 Mart 2015, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 2585 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Kadın Kolları yeniden yapılndı

Lüleburgaz MHP Kadın Kolları Başkanlığı’nda yeniden yapılanmaya gidildi.
MHP Kadın Kolları yeniden yapılndı

 MHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanlığına İlkay Mergen İbiş getirildi.

 MHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı İlkay Mergen İbiş;  Kadınların siyasette daha aktif olması için elimizden gelen çalışmaları yapmak için  MHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi’nde yer alan kadın üyeler, kadınları siyasette daha etkin kılmak için. Kadınlara her zaman önem veren bir parti olarak, kadın üye sayılarını artırmak, aynı zamanda kadınları siyasette söz sahibi yapmak amacıyla, kadınlara yönelik özel politikalar üretmeye başladıklarını açıkladı.

İlkay Mengen İbiş, Türkiye'de erkek seçmen olduğu kadar kadın seçmende bulunmasına rağmen, kadınların siyasette iyi temsil edilmediğine inandıklarını belirterek, bu nedenle yönetimde yer alan kadın üyelerinin öncülüğünde, kadınlara hitap edecek politikalar ürettiklerini kaydetti.

İlkay Mengen İbiş "Biz bu kadınlarımızı siyasetin içerisine çekmek için uğraşıyoruz. Kadınlarımız MHP'de kendilerini en iyi şekilde ifade edebilir. Biz istiyoruz ki tüm partilerde kadınlar olsun. Kadınlar siyasette var olduğu sürece hem siyasete kalite gelir. Hem de siyasetin sadece erkeklerin egemenliğinde olmadığını kanıtlamış oluruz. bilimden siyasete, eğitimden sanat ve ticarete kadar yaşamın her alanında etkin olan kadınların, yaşama sunuyoruz. Bu nedenle biz MHP olarak ülkemizin geleceğinin belirlenmesinde kadınlarında görev almasını arzu ediyoruz. Bunu da hep birlikte omuz omuza başarmaya ikna edip ana yüreğimizi ortaya koymalıyız siyasal birlikteliğimizi, kadınlarımızla birlikte gönül birlikteliğine dönüştürmek için tüm kadınlarımızı partimize davet ediyorum." diye konuştu.

İlkay Mergen İbiş Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;  Hilal Abanoz,  Sevda Malkoç,  Nurcan Gürcan Balkı,  Aysel Kaleş,  Hafize Yıldız, Hayriye Alkan,  Selma Koç,  Avukat. Aybüke Erkal,  Ebru Gezer, Arzu Çetinbaş,  Gamze Alp, Nurcan Öztop, Nurcihan Aker, Damla Karaoğlu,  Ayşegül Daloğlu, Arzu Akuç, Özlem Yastın, Ayla Erguvan,  Avukat  Sevda Tandoğan,  Gülderen Başoğlu,  Emine Cengiz Mert,  Gül Düşen,  Songül Çeçe,  Meral Vural

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek