İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 06 Mart 2015, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1249 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 8 Mart kutlamaları bugün başlıyor

Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin çağrısı ile oluşturulan Lüleburgaz Kadın Platformu Lüleburgaz’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlenecek.
Lüleburgaz’da 8 Mart kutlamaları bugün başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin de destek verdiği etkinlikler bugün saat 16.00’de Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası’nda Resim ve Çini Sergisi’nin açılışı ile başlayacak.

7 Mart 2015 Cumartesi akşamı saat 20.00’de ise 8 Mart etkinliklerinin gece programı başlayacak.

8 Mart 2015 Pazar günü ise Lüleburgaz’da kadın hareketi yürüyüşü yapılacak.

Saat 12.45’te Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde toplanacak olan kadınlar, saat 13.00’de Lüleburgaz Kongre Meydanı’na hareket edecek.

Kongre Meydanı’na doğru yapılacak geniş çaplı bir yürüyüşün ardından saat 14.15’de Kongre Meydanı’nda bir basın açıklaması yapılacak. Saat 14.30’da Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde yapılacak olan panelin ardından Lüleburgaz’da ki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri sona erecek.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek