Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 06 Mart 2015, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 2934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı; “Cinayette siyasi bir yön tespit edilmedi”

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı, Lüleburgaz’da üniversite öğrencisinin ölü bulunmasının, herhangi bir siyasi yönünün tespit edilemediğini açıkladı.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı; “Cinayette siyasi bir yön tespit edilmedi”

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Fırat'ın (20), Gündoğdu Mahallesi'nde kaldığı evde ölü bulunmasına ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Olayla ilgili H.Ç, M.K. ve C.T’nin gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma işlemlerine başlanılmıştır. Öğrenci, bileklerinde kesi ve boynundan bıçaklanmak suretiyle ölü olarak bulunmuştur. Şüpheli ölüm olayı ile ilgili olarak ölen kişiyle ile aynı evde ikamet eden H.Ç, M.K. ve C.T'nin ilgisi olabileceği şüphesiyle gözaltı kararı verilerek soruşturma derinleştirilmiştir. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve olayın aydınlatılması için ilgili deliller, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderilmiştir. Kurumdan gelecek rapor bu açıdan önemlidir."

Açıklamada, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına, gerekli görüldüğü durumlarda özellikle olayın farklı mecralara çekilmesini önlemek amacıyla benzer şekilde savcılık tarafından basın açıklaması yapılacağı aktarılan açıklamada, "Şu aşamaya kadar olayın herhangi bir siyasi yönü tespit edilememiştir" ifadeleri kullanıldı.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek