Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 06 Mart 2015, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1031 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu CHP’li Kadınlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Hakan Dedeoğlu, 4 Mart Çarşamba günü CHP Parti İlçe Binasında kadınlarla bir araya gelip açıklamalarda bulundu.
Hakan Dedeoğlu CHP’li Kadınlarla buluştu

Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu ve CHP’li kadınlarla buluşan Dedeoğlu, kadınların erkeklere göre daha duyarlı olduklarına inandığını belirtip Lüleburgaz ve çevresinin sorunlarına yakın Lüleburgaz’dan bir aday adayı seçilmesi gerektiğini ifade etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlayan Dedeoğlu Başkan Yılmazoğlu’na çiçek takdim etti.

Dedeoğlu yaptığı konuşmasında “Şu an 14 aday adayı yarış içerisindedir. Buradan şunu net olarak söylemek istiyorum ki ne yapılacaksa yapılsın Lüleburgaz’dan bir aday seçilmesi gerekmektedir. Şöyle yapacağım, böyle yapacağım demek benim tarzım değil. Burada herkes beni biliyor ve tanıyor. Ben Mimar Sinan mezunu iç mimarım. Çevre kirliliği konularında yıllardır mücadele veriyorum. Siz kadınlarımızın bu konulara erkeklerden daha duyarlı yaklaştığını biliyorum. Düşünün dibimizde bir Alpullu Şeker Fabrikası var. 800-900 çalışanı bunların aileleri derken önemi bir o kadar daha iyi anlaşılır. Burada çalışan işçilerimiz perişan edildi evlerinden ayrıldılar, evlerini satıp Burdur’a Konya’ya Susurluk’a gönderildiler. Şimdi fabrikanın çalışabilmesi için pancar ekiminin yapılması gerekiyor. Geçen gün Sarmısaklı Çiftliğinde pancar ekimine başlandığını öğrendim ve inanın mutlu oldum. Çünkü buradaki istihdam Lüleburgaz’a fayda sağlayacaktır” dedi.  Seçim sürecinde aday adaylarının kötülendiklerini de söyleyen Dedeoğlu “Bazı kesimler Hakan Dedeoğlu’nu sevmeyebilir. Çünkü Hakan Dedeoğlu bölgemizin geleceği, çocuklarımızın yaşam alanlarının telef edilmemesi için gerekirse herkesi karşısına alıyor.

 Büyükkarıştıran’da 25 yıl sonra ilk kez meclis üyeleri red kararı verip Trakya Dökümün arkasındaki 1940 dönümlük alanın organize Sanayi Bölgesi Alanına çevrilmesine hayır demiştir. Bu sevindiricidir. Bizler de bölgemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için adımlarımızı dikkatli atmalı bizler için karar verecek kişileri seçerken de dikkatli olmalıyız” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek