HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Mart 2015, Perşembe 09:13 tarihinde eklendi. 1107 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GS Taraftarlar Derneği’nden büyük jest

Lüleburgaz Galatasaray Taraftarlar Derneği’nce 19 Şubat Perşembe akşamı Koza Restaurant’ta Tekerlekli Basketbol Takımı yararına düzenlenen gecenin ardından toplanan yardımlar GS Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat’a takdim edildi.
GS Taraftarlar Derneği’nden büyük jest

Lüleburgaz GS Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Şimşek ve beraberindeki heyet Başkan Yarsuvat’a gecede toplanan yardımları temsilen 7 bin 230 TL’lık çeki takdim ettiler.

Başkan Yarsuvat da Türkiye’de bir ilke imza atan Lüleburgaz GS taraftarlar Derneği’ni kutlayıp teşekkür etti. Bu tip yardım gecelerinin tüm Türkiye’ye yayılmasını arzu ettiklerini söyledi.

GS TV’de akşam 19:05 haberlerine de konu olan yardım gecesi, büyük yankı bulurken Lüleburgaz ismini tüm Türkiye bir kez daha duydu.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek