Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 04 Mart 2015, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1531 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ümit Gürkan Akyol’a kitabı verildi

Kütüphan-e Türkiye Projesi ‘ne pilot kütüphane olarak seçilen Lüleburgaz’da da 24 yıldan beri Kütüphane üyesi olan Ümit Gürkan Akyol, “Kütüphane ve İnsan; Yaşamın İçinden Öyküler” isimli kitapta da yer almıştı.
Ümit Gürkan Akyol’a kitabı verildi

Ümit Gürkan Akyol’a dün kitabında Lüleburgaz  Sokollu İlçe Halk Kütüphanesi’nde Kütüphane Müdür Vekili Dilek Beyoğlu ve Babaeski Kütüphane Müdür  Vekili  Kadir Taşkın tarafından  verildi.

Öyküsünün olduğu kitabı almaya anne-babası Fatma –Naci Akyol ile birlikte gelen Ümit Gürkan Akyol’un “Kütüphanede hayatta yaşadığım tüm sıkıntıları unutuyorum.  Öykümün kitapta olması beni daha da mutlu etti” dedi.

Lüleburgaz Kütüphane Müdür Vekili Dilek Beyoğlu’da Ümit Gürkan Akyol’a kitabını verdikten sonra yaptığı konuşmada; “ Kütüphan-e Türkiye Projesi ‘ne pilot kütüphane olarak seçilmiş olmaktan, proje kapsamında gerçekleştirilen  ‘’Kütüphane ve insan: Yaşamın içinden öyküler’’  kitabında   Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa  İlçe Halk Kütüphanesi ’ nin   örnek kullanıcılarından olan Ümit Gürkan Akyol’u n kütüphane ve kitap sevgisini anlatmaya çalıştığımız kütüphane  öyküsünün yer almasından,  mutlu ve gururluyuz.  Ümit;  Kütüphanemizin 24 yıllık üyesi olarak kitap okumakta  ve  Kütüphaneye gelerek kitap ödünç alma azmini yaşamındaki hiçbir zorluk kıramamıştır.  Ümit  gibi örnek kütüphane kullanıcısı ve  kitap okuyucusuna hizmet verebilmek,  biz kütüphane çalışanlarını mutlu, gururlu ve azimli kılmaktadır. Ümit’i ve ailesini tüm engelleri  aşarak  hayata tutunma çabaları için tebrik ederim. En kötü hava koşullarında dahi Kütüphanemize gelerek kitap ödünç aldığı, Kütüphane çalışanları ile kurduğu dostluk ve hem bizlere hem de Kütüphaneye gelen kullanıcılara azmi ile hayat dersi verdiği için Ümit‘imize ve onu yetiştiren ailesine teşekkür ediyorum.  Adı geçen kitaba, içinde yer alan öykülere  ve Ümit’in öyküsüne        Kütüphan-e Türkiye  web sayfasında  (www.kutuphaneturkiye.org.tr )  yer alan e-kitap  formatında   (sayfa: 69) ulaşabilirsiniz.”dedi.

 

       

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek