Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Mart 2015, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 13871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünlülerin Avukatı Trakya’nın en genç aday adayı

Türkiye çapında ünlülerin Avukatı olarak bilinen 1983 doğumlu Lüleburgazlı Avukat Akın Kamacı, Trakya’da Kırklareli’den AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı oldu.
Ünlülerin Avukatı Trakya’nın en genç aday adayı

İki yıl önce de 30 yaşında iken AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olan görev yapan Avukat Akın Kamacı, sadece AK Parti içinde değil kentte yaşayan herkes tarafından sevilmesi ile dikkat çekiyor.

Yaklaşık 7 yıl önce Avukatlık mesleğine başlayan Akın Kamacı; ünlü Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan, sanatçı Zeynep Mansur, eski futbolculardan Ümit Karan ve ünlü kabadayılardan Hasan Heybetli’nin Avukatı’nı yapıyor.

Mehmet Aslan yaklaşık  4 yıl önce evlenen Akın Kamacı’nın nikah şahitliğini de yapmıştı. 

 

Siyasetin yumuşak ve yapıcı yüzü olarak dikkat çeken Avukat Akın Kamacı; ““Herkesin siyasete yönelmesinin, milletin temsilcisi olmak istemesinin arkasında çeşitli sebepler vardır. Ben, bugün sizlere kendi sebeplerimi açıklamak istedim. Siyaset, temelleri yıllar önce atılmış bir dünya, bir tutku benim için. Babam Av. Erdoğan Kamacı’nın siyaset sahnelerindeki konuşmalarını dinlemek için 7 yaşında evden kaçışlarımdan başlayan, üniversitede hukuk eğitimimle devam eden ve Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı ile büyüttüğüm, geliştirdiğim hayalim siyaset. Hiçbir iş hele de milletine hizmet etmek için seçilen bir iş sıradan sebeplerle, birtakım kişisel hesaplarla seçilemez, seçilmemelidir. Tatili, hastalığı, mazereti olmayan; bilgi, azim ve özveri üzerinde yükselen milletvekilliği büyük bir millet ve hizmet aşkıyla yapılmalıdır. Milletimiz kendini değil milletini bir yerlere taşıyan; halkın hayatına dokunan, çözüm üreten, algısı yüksek, halkın arasında bulunan vekillerle kendilerini temsil ettirmek arzusundadır. Bu bilinç ile hareket ederek çıktığım bu kutlu yolda, özellikle de doğup büyüdüğüm, okuduğum İlime Kırklareli’me genç bir ruhla hizmet etme arzusu içerisindeyim. İşte ben tüm bu sebeplerle 2015 genel seçimlerinde Ak Parti Kırklareli Milletvekili aday adayıyım. Hepimiz için hayırlısı olsun” diyor.

Avukat Akın Kamacı kimdir ?

Av. Akın Kamacı 1983 yılında Edirne’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Lüleburgaz’da tamamladı. Lüleburgaz Anadolu Lisesinden 2001 yılında başarı ile mezun olan Kamacı, aynı sene çocukluğundan bu yana arzuladığı siyaset sahnesine çıkmak için baba mesleği olan avukatlığı seçerek Near East University’de hukuk eğitimine başladı. 2006 yılında hukuk fakültesinden başarıyla mezun olup avukatlık stajının akabinde kendi hukuk bürosunu açtı. Avukatlık mesleğini yürütürken siyasette aktif olarak görev alan Kamacı; 2007 yılında yapılan yerel seçim döneminde Ak Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kollarında başladığı siyasi kariyerine Ak Parti Lüleburgaz İlçe teşkilatında çeşitli başkan yardımcılığı görevlerinde devam etmiş ve daha sonra aynı teşkilatın İlçe Başkanı olmuştur. Nisan 2013 – Mayıs 2014 yılları arasında yürüttüğü İlçe Başkanlığı görevini devrederek Haziran 2014’ten itibaren Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu üyesi olarak siyasi hayatına devam Kamacı, 2015 genel seçimlerine katılmak amacı ile yeni yönetimde görev almamıştır.  İyi derecede İngilizce bilen Kamacı, kendisi gibi Avukat olan N. Cana Taşkın Kamacı ile evlidir.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek