Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 04 Mart 2015, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 935 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Partimiz iktidara hazırlanıyor

CHP 25. Dönem Kırklareli Milletvekili aday adayı Dr. Tansel Barış, “CHP artık iktidara hazırlanıyor” dedi.
Partimiz iktidara hazırlanıyor

CHP’nin 2011 yılında 29 ilde ön seçim kararı alarak 2007 yılına göre oylarını yüzde 6 arttırdığını belirten Tansel Barış, 2011 yılında yüzde 26 oy oranına ulaşan CHP, 2015 yılında en 55 ilde ön seçim kararı aldı. Bu karar Partimizin Türkiye genelinde oy oranını en az yüzde 35’e yükseltecek.  Partimiz artık muhalefet olmak için değil iktidara gelmek için seçimlere giriyor” dedi.

CHP’nin aday adaylarını belirledikten sonra iktidara gelmek için hazırladığı programlarla halkın karşına çıkacağını da belirten Tansel Barış; “Tüm milletvekili aday adaylarımız iktidara gelmek için uğraşan bir partinin aday adayı. Buna göre mücadele edeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek