Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 03 Mart 2015, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1545 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de aday adayları 14 oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı toplantıya yaklaşık 150 kişi katıldı.
CHP’de aday adayları 14 oldu

2011 yılında CHP 3. Sıra milletvekili aday adayı, 2014 yılında da CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı olan CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Mimar Turabi Kayan,  CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Gülay Tülüş ve 2009-2014 yıllarında CHP Kırklareli Merkez’den İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yapan Rabia Özkan Çakmak, CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı olduklarını açıkladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.

Saat 12.30’da başlayan toplantıya partililer büyük ile gösterdi.

Toplantıda Turabi Kayan, Gülay Tülüş ve Rabia  Özhan Çakmak, CHP  Kırklareli Milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Toplantıda bir konuşa yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer,; “1 Mart 2015 tarihinde Kırklareli’de aday adaylarımız için tanıtım toplantısı düzenlenmişti. 7 Mart 2015 tarihinde Pınarhisar’da, 15 Mart 2015 Pazar günü de Lüleburgaz’da aday adayı tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz.” Dedi.

Daha sonra söz alan Turabi Kayan, yaptığı konuşma sonrasında “Trakya’dan ses getirmek için. Kırklareli ve Trakya insanın sesini Ankara’da ve Türkiye’de duyurmak için CHP Kırklareli  Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Turabi Kayan’ın ardından  bir konuşma yapan Rabia Çakmak, Kırklareli’nin genel bütçeden daha fazla pay alması için aday adayı olduğunu söyledi.

Rabia Çakmak’ın ardından söz alan Gülay Tülüş’de AKP iktidarında en fazla saldırı kadınlara ve çocuklara olduğu için milletvekili aday adayıyım” dedi.

Toplantı saat 13.45’de sona erdi.a

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek