Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 03 Mart 2015, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1008 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’’den gövde gösterisi

CHP Kırklareli İl Başkanlığı önceki gün milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.
CHP’’den gövde gösterisi

 Kırklareli Esnaf Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.

İnce, burada yaptığı konuşmada, CHP'nin köklü ve büyük bir parti olduğunu söyledi.

7 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP'nin meclisteki milletvekili sayısının büyük oranda artacağına inandığını belirten İnce, CHP'nin iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

Milletvekili seçimlerinin ülke için önemli bir seçim olduğunu anlatan İnce, ''Bu seçim ile birlikte meclisteki milletvekili sayımızın artacağına inanıyorum. CHP ülkenin kalesidir. Trakya ise CHP'nin kalesidir. Bu kaleyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Kırklareli çağdaşlığın, uygarlığın medeniyetin başkentidir. Türkiye Trakya gibi olursa hepimiz zengin oluruz, hepimiz mutlu oluruz, hepimiz kazanırız. Bu seçim ülkemiz için milletimiz için önemlidir. Bu seçim partimizi iktidara taşıyacaktır'' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 14 milletvekili aday adayı tanıtıldı.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek