Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 02 Mart 2015, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATAMIZIN ESERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ!

İlimizde bir diğer durağım Kırklareli Ziraat Odası idi. Burada muhtarlar toplantısına katılarak bölgemizde pancar ekimleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk ve gelecek planları konuştuk.
ATAMIZIN ESERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ!

Toplantı saat 14.00’de başlayan toplantının öncelikli konusu Kırklareli merkez ve köylerinde pancar ekiminin arttırılmasıydı. Ortalama 40 köy muhtarımızın katıldığı toplantı son derece verimli geçti.


Özelli
kle Armağan Köyü Muhtarı Recep Dal'ın sezonla ilgili olarak köyünde pancar ekimi yapma sözü vermesi memnun edici olmuştur. Diğer köy muhtarlarımızın da bu konuda hamle yapacaklarını düşünüyorum.

Bu toplantıya öncülük eden Ziraat Odası Başkanı Ekrem Saylan’ı, Alpullu Şeker Fabrikası Müdürü Fikri Cömert’i,
Panko yönetim kurulu üyesi Vedat Dal'ı ve diğer görevlilerimizi candan kutluyorum.

Şeker İş Sendikası Başkanı Orhan Saltık da bizimleydi. Uzun yıllar sonra gelinen noktada bölge topraklarımızın amaç dahilinde doğru uygulamalar görecek olması hepimizi heyecanlandırıyor. 

Bilindiği gibi Panko Birlik yetkililerinin 5 adet pancar söküm makinesi almış olmaları konunun ateşlenmesi açısından çok önemli olmuştur. Arkası da gelecektir. Bu çoşkuyu tüm ziraat odası başkanlarımızın da bölgelerinde başlatması, başlatmış olanların da genişletmesi birer "vatan" görevidir. Bu topraklara ödenmesi gereken borcumuzdur.

 

 

Hakan Dededoğlu - LÜLEBURGAZ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek