Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 02 Mart 2015, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 1252 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Haltercilerimiz madalya için Nevşehir’e gidiyor

Türkiye Halter Federasyonunca 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenecek Okullar arası Türkiye Şampiyonasına gidecek haltercilerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı.
Haltercilerimiz madalya için Nevşehir’e gidiyor

Antrenör Valentine İvanov Gemetzhiev gözetiminde şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten halterciler Nevşehir’den madalya ile döneceklerini belirttiler. Antrenör Gemetzhiev’de sporcularına güvendiğini ve çalışmalarının karşılığını alacaklarına inandığını ifade etti.

Toplam 500 haltercinin katılacağı Türkiye Şampiyonasına katılacak sporcular hakkında bilgi veren Beden Öğretmeni Şaban Ali Vatansever “ Okullar arası Türkiye Şampiyonası Yıldız müsabakaları 5-6 Mart tarihlerinde, Gençle ise 7-8 Mart 2015 tarihlerinde Nevşehir ilinde Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak” dedi.

Şampiyonada

Genç Kızlarda;  Lüleburgaz Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Zübeyde Bakar (53 kg), Gaye Nehir (48 kg), Hazal Karakuş (63 kg)

Genç Erkeklerde; Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Berkay Turan (94 kg) ve Tolga Arkan (77 kg)

Yıldız Kızlarda; Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Buse Nur Yörük (48 kg)olmak üzere 7 halterci madalya için mücadele verecek.

 

12-15 Şubat tarihleri arasında Trabzon ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Hazal Karakuş bu sefer Türkiye Şampiyonluğunu hedeflediğini söyledi. Antrenör Gemetzhiev de Hazal’ın 4 aylık bir çalışma ile ilk katıldığı turnuvada Türkiye üçüncüsü olduğunu, bu kez kendisinden şampiyonluk beklediğini belirtti.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek