Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 28 Şubat 2015, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1443 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şuayyip Akkır’dan dobra dobra;

“Birinci sıraya değil ikinci ve üçüncü sıraya talibim”
Şuayyip Akkır’dan dobra dobra;

AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Şuayyip Akkır yaptığı açıklamada; “Birincisi sıraya değil, ikinci veya üçüncü sıraya talibim” dedi.

AK Parti’nin Kırklareli’de her zaman bir milletvekili çıkarabileceğini, önemli olan en az iki veya daha fazla milletvekili çıkarmak olduğunu da belirten Şuayyip Akkır; “Ben AK Parti’nin Kırklareli’den bir tane değil en az iki tane milletvekili çıkartmasını istiyorum.  Partimiz adına bir milletvekili çıkartmanın değil, iki veya daha fazla milletvekili çıkartmayı başarı olarak görüyorum.  Bu nedenle AK Parti birinci sıra milletvekili aday adaylığına değil, ikinci ve üçüncü sıra adaylığına talibim.   AK Parti’nin Kırklareli’den iki milletvekili göndereceğine inanıyorum” dedi.

Kendisinin sıralamaya girip girmemesinin de önemli olmadığını vurgulayan Şuayyip Akkır,”Ben bir Osmanlı torunu olarak ilk üç sıraya girmesem de birinci sıra adayı gibi çalışacağıma söz veriyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor,   başarılar diliyorum. DURMAK YOK YOLA DEVAM. Yakalım ışıkları aydınlansın Türkiye”  dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek