Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 28 Şubat 2015, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1972 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yapı Kredi’den Lüleburgaz Ticaret Odası Üyeleri’ne Destek

Yapı Kredi oda ve birliklerle özel anlaşmalar gerçekleştirerek esnafın yanında olmaya devam ediyor.
Yapı Kredi’den Lüleburgaz Ticaret Odası Üyeleri’ne Destek

 Son olarak Lüleburgaz Ticaret Odası ile protokol imzalayan Yapı Kredi, Lüleburgaz Ticaret Odası üyelerine de artık avantajlı kredi fırsatlarını sunacak.

Bu işbirliği ile oda üyeleri 100.000 TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını 36 aya varan vadelerle paket alımı sonrası aylık yüzde 0,98’den, paket almadan yüzde 1,04 faiz oranı ile karşılayabilecek.

 Lüleburgaz Ticaret Odası Üyeleri’ne sunulan özel fiyatlı POS ve bankacılık paketlerinin yanı sıra World Business kart alan oda üyelerinden ilk yıl üyelik aidatı da alınmayacak.

Gerçekleştirilen imza törenine, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Muntaş ile Yapı Kredi Lüleburgaz Şube Müdürü Seda Berker ve Yapı Kredi Lüleburgaz Bulvar Şube Müdürü Levent Uluğ katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Lüleburgaz Şube Müdürü Seda Berker, “Yapı Kredi olarak Türkiye genelinde sahip olduğumuz geniş şube ağımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunuyoruz. Ticaret ve esnaf odalarımızın ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunarak, yeni ürün ve hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Berker, sözlerine şöyle devam etti: “Yapı Kredi olarak, ülke ekonomimizin itici gücü KOBİ müşterilerimize büyük önem veriyor ve her zaman ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz.”

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek