Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 28 Şubat 2015, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1071 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yörükçüoğlu Lüleburgazspor’u ziyaret etti

Lüleburgazspor Başkanı Metin Açıkgöz ve Kulüp Müdürü Oğuz Karakuz’dan takım hakkında bilgiler alan Yörükçüoğlu, kulüp binasında yer alan kupaları uzun uzun inceledi. Lüleburgazspor gibi şanlı bir kulübün hak ettiği yere gelmesi gerektiğini ve her türlü desteği hak ettiğini söyleyip destek sözü verdi.
Yörükçüoğlu Lüleburgazspor’u ziyaret etti

 Elinden gelen desteği vereceğini söyleyen Yörükçüoğlu “Lüleburgazspor tarihi şanlı zaferlerle dolu ismini duyurmuş bir değerdir. Bu değere sahip çıkıp hak ettiği yere taşımak hepimizin görevidir” dedi.

Lüleburgazspor Başkanı Açıkgöz de bu nazik ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür etti. Yörükçüoğlu’na çıktığı yolda başarılar diledi.

Daha sonra Başkan Açıkgöz ve Karakuz, Yörükçüoğlu’na Lüleburgazspor atkısı ve çiçek verip teşekkür ettiler.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek