HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Şubat 2015, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 842 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğanın ve insanın mücadelesi için adayım

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Hakan Dedeoğlu, yaptığı açıklamada “Doğanın ve insanın mücadelesi için adayım” dedi.
Doğanın ve insanın mücadelesi için adayım

Her türlü kirliliğe karşı mücadeleyi yaşama amacı olarak belirlediğini de belirten Çevre Dostu Hakan Dedeoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “"Aday adayı olma kararım da üye bazında ön seçim kararına bağlı olarak netleşti. Çünkü mümkün olduğunca fazla sayıda üyeyle gerçekleştirilecek bir seçim demokrasinin gereğidir. Bugün burada toplanan ve de gerçekleştirilecek ön seçime katılıp ilimizin ve bölgemizin kaderini belirleyecek dostlarımız için neden aday adayı olduğum hususunda birkaç noktayı izninizle belirtmek istiyorum: Topraklarımızın kişisel rant uğruna amaç dışı uygulamalara kurban edildiği, Yer altı ve yer üstü sularımızın kirlendiği, Kanser ve benzeri ölümcül hastalıklara yakalanan insanlarımızın sayısının her geçen gün arttığı, İstanbul’un ve bölgenin atıklarının toplarımıza taşındığı, İnsanımızın yaşam şeklinde müdahale edilip Atatürk ilke ve devrimlerinin işaret ettiği uygarlıktan gitgide uzaklaşıldığı, Hukukun hem rant uğruna dönüştürülüp hem de doğru düzgün uygulanmadığı, Çocuklarımızın iş ve aş kaygısının derinden hissedildiği, bugünlerde artık somut hamleler yapılması gerektiği açıktır. Yıllardan beri çok fidan diktik, ağaç oldu. Ama hiç ağaç kesmedik, sebebi ne olursa olsun.. Yıllardan beri çok insanla sohbet ettik, fikirlerimizi paylaştık. Ama hiç insan ayırmadık, sebebi ne olursa olsun. Bu nedenlerle, önce Kırklareli’nde Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş, yani parti temelinde politik anlamda sorumluluk almış üyelerimizin ve ardından tüm halkımızın takdiriyle geçmişte bölgemiz için yaptıklarımızın bundan sonra yapacaklarımızın vizesi olması adına CHP milletvekili aday adayıyım. Söylememe bile gerek yok belki ama söylemeden geçemeyeceğim: Bölgemizin ve ülkemizin eşitlik, adalet ve özgürlük temelinde hareket eden herkese ihtiyacı var. Bugünlerde çok daha fazla. Bu açıdan, sorunlara çözüm üretmek adına aday adaylığını açıklamış tüm dostlara başarılar diliyor, sonuçta kazananın gerçekten demokrasi olmasını diliyorum."

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek