Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Tır devrildi, köylü kurtardı
Bu haber 26 Şubat 2015, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 950 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nesiller Festivali’nin ikinci

Lüleburgaz Lisesi’nin, Bulgaristan –Türkiye IPA Sınır Ötesi Programı tarafından finanse edilen “Nesiller Festivali” adlı projesinin 2. toplantısı 23.02.2015 tarihinde Lüleburgaz Lisesi’nde yapıldı.
Nesiller Festivali’nin ikinci

 Bulgaristan’ın Burgas şehrinden sivil toplum kuruluşu olan Platform AGORA’nın yöneticileri ve Episkop Konstantin Preslavski Lisesi’nin müdürü ve öğretmenleri toplantıya katıldılar.

 Ayrıca, Lüleburgaz Lisesi’nde incelemelerde bulundular. Lüleburgaz Lisesi Müdürü Mehmet Sadık Selçuk, toplantı sonunda proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Okul ve sivil toplum kuruluşları arasındaki yerel potansiyeli harekete geçirerek Bulgaristan ile Türkiye arasındaki kültürel hareketliliği arttırmayı hedefleyen projemizin sonunda, sınır ötesi alanda kuşaklar arasında sosyal ve kültürel bağlar güçlendirilerek, her iki nesilde de değişime uyum sağlama bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi planlanmaktadır. Kuşak çatışması sanatsal araçlarla ele alınacaktır. Burgaz ve Lüleburgaz sınırının her iki tarafında da Nesiller Festivali düzenlenecek, ortak kültürel etkinlik olarak tüm faaliyetlerin sonuçlarını sunan uluslararası bir konferans yapılacak ve fotoğraf sergisi açılacaktır.”

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek