HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Şubat 2015, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Keşanda Engelli ailelerine indirimli ekmek

- Keşan ilçesinde, engelli ailelerine ekmek yüzde 50 indirimli satılacak.
Keşanda Engelli ailelerine indirimli ekmek

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yaptığı açıklamada, Keşan Fırıncılar Derneği'nin şehit ve gazi ailelerinin ardından, ilçedeki engellilerin ailelerine de destek olmak için indirim kararı aldığını söyledi.

Keşan merkez, belde ve köylerdeki 32 fırında engelli ailelerine ekmeğin yüzde 50 indirimli satılacağını aktaran Özcan, "Keşan'daki engelli derneklerine üye engellilerin aileleri, ekmekleri indirimli alacak. Fırıncılarımıza toplumsal duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı Necmettin Baygül de engelliler ve ailelerinin dernek üyelik kartını göstererek ekmeği 1 lira yerine 50 kuruştan satın alabileceğini kaydetti. 

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek