Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Şubat 2015, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1347 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP İLÇE BAŞKANI AYHAN AKSAKAL: “MHP BÜYÜK ÇIKIŞA HAZIRLANIYOR”

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde büyük çıkış yapacaklarını dile getirerek, 2015 genel seçimlerinde Kırklareli de ilk defa milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini, alacakları oylarla da rekor kıracaklarını belirtti.
MHP İLÇE BAŞKANI AYHAN AKSAKAL: “MHP BÜYÜK ÇIKIŞA HAZIRLANIYOR”

İl ve İlçe Kongrelerinde izdiham yaşandığını ve partiye katılımın her geçen gün katlanarak arttığını kaydeden Aksakal; “Biz bugüne kadar çok kongreler yaptık, çok seçimler yaşadık ama bu kongrelerde delege katılım oranı çok yüksek oldu. Üyemiz olan ya da olmayan çok sayıda vatandaşımızdan teveccü gördük. Halkımızın ilgisi bizler için büyük moral kaynağı oldu. Teşkilatlar olarak enerjimiz yüksek. Çok çalışıyoruz. Kurduğumuz komisyonlar, halkımızla sürekli iç içe. Kırklareli de seçmenin iki duvar arasına sıkıştırıldığını öne süren MHP İlçe Başkanı Aksakal, “Vatandaş sadece iki seçenek arasında olmadığını yerel seçimlerde açıkça gösterdi. AKP mi, CHP mi? Sorusu artık Kırklareli’nde yok oldu. Halkımız 30 Mart’ta MHP’ye desteğini vererek, MHP’nin ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. MHP Türk Milletinin partisidir. Devletin bütünlüğü ve bekasını savunur. MHP’yi gerçek adaletin sağlanacağı bir kale olarak görünüz” ifadesini kullandı. 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek