HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Şubat 2015, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 2100 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’de Ahmet Zeki Kılavuz coşkusu

AK Parti Kırklareli eski İl Başkanı Lüleburgazlı Avukat Ahmet Zeki Kılavuz önceki gün AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
AK Parti’de Ahmet Zeki Kılavuz coşkusu

Açıklamaya Lüleburgazlı mahalle ve köy muhtarları, oda başkanları, AK Parti Kırklareli’nde bulunan İlçe Başkanları ile birlikte yaklaşık 700 kişi katıldı.

Ahmet Zeki Kılavuz, Ak Parti Kırklareli İl binasında aday adaylığını açıkladıktan sonra partililerle birlikte İstasyon Caddesi üzerinden tren garına giderek burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’nin 17 Aralık 2013 tarihinden sonra yeni bir döneme girdiğini de belirten Kılavuz; “Yeni Türkiye yolunda hep birlikte güzel işlere imza atacağız” dedi.

 AK Parti eski Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Kırklareli milletvekili aday adaylığını önceki gün Ak Parti Kırklareli İl Başkanlığı’nda açıkladı.

Kılavuz'un parti binasında düzenlediği basın toplantısına, İl Başkanı Alper Çiler, köy ve mahalle muhtarları, Lüleburgazlı oda başkanları ile birlikte  partililer katıldı.

Kılavuz, burada yaptığı konuşmada, Kırklareli'ne hizmet etmek ve TBMM'de temsil etmek istediğini söyledi. 

Milletvekilliği seçiminin ülke için son derece önemli olduğunu ifade eden Kılavuz, :"Bu seçimde Türkiye'nin geleceği şekillenirken, Kırklareli'nin heyecanını, enerjisini meclise taşıyacak, halkımızın hislerine ve beklentilerine tercüman olacak bir temsilciye ihtiyaç vardır. Türkiye ve Kırklareli sevdasıyla çıktığım bu yolda milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Büyük bir sorumluluğumun olduğunu biliyorum. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğim. Bu güzel şehrimize hizmeti bir borç biliyorum.'' 

Kılavuz daha sonra aday adaylığı evraklarını İl Başkanı Çiler'e teslim etti.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek