Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 21 Şubat 2015, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emin Çölaşan’ın yazısına tepki

Lüleburgaz Romanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytaç Kökdemir, geçtiğimiz günlerde Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan’ın Romanlar’la ilgili köşe yazısına tepki gösterdi.
Emin Çölaşan’ın yazısına tepki

Emin Çölaşan’ın köşe yazısında Romanların dinsiz olduğunu söylediğini iddia eden Kökdemir; “Biz bu köşe yazısını Romanlara hakaret olarak algıladık.  Romanlar ülkemizin ve dünyanın rengidir.  Sanat konusunda da en yetenekli insanlarıdır.  Neşelidir ve yapıcıdır. Keşke tüm insanlar Romanlar gibi olsa. Kaldı ki dünya da hiçbir insan anne ve babasını seçemez bu nedenle insanlara ırklarından dolayı çamur atmak Atatürkçülüğü’de dinimize de yakışmaz. Bu yazıyı kınıyoruz. Genel Başkanımızın da bu yazı hakkında hukuki işlemleri başlattığını herkesin bilmesini istiyoruz” dedi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek