Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 20 Şubat 2015, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1490 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP seçim startını verdi

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü önceki akşam yaptığı yönetim kurulu toplantısı ile yerel seçim startını verdi.
CHP seçim startını verdi

CHP  Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer önceki akşam yapılan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na Kadın Kolları, Gençlik Kolları,   Mahalle Sorumlusu,  Sokak Sorumlusu,  Bina Sorumlusu,   Sandık Çevre sorumlu olan parti üyelerini de davet etti.

Güncer önceki akşam yaptığı toplantıda  seçimde yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme  yaptı .

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer; “  Partimizin almış olduğu üye bazında ön seçim kararından alacağımız güç ve enerji ile kadınlarla  gençlerle CHP’ye gönül vermiş gönüllü kadrosuyla gitmediğimiz ev çalmadığımız kapı kalmayacak.  Önce demokratik yolla adaylarımızı belirlemek ardından da Kırklareli’nde üç sıfır yapmak istiyoruz.” diyerek toplantıyı bitirdi.

Aday adaylığı müracaatları 24 Şubat’ta sonra eriyor

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Aladdi Güncer, CHP’de 15 Şubat’ta başlayan aday adaylığı müracaatlarının 24 Şubat 2014 Salı günü saat 17.30’da sonra ereceğini söyledi.

Güncer, müracaatların  internet sitesinden açıklanan belgelerle birlikte  Ankara’da bulunan CHP Genel Merkezi’ne yapılacağını söyledi.

 

Ertan BAYER    

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek