Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Şubat 2015, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 2823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı talihli Jeep’ini teslim aldı

Onur Market ve Torku Şirketler Grubunca düzenlenen kampanyada noter huzurunda yapılan çekilişle 1 adet Compass Jeep kazanan Lüleburgazlı talihli Nuray Koçer törenle ödülünü aldı.
Lüleburgazlı talihli Jeep’ini teslim aldı

Kocasinan Mahallesi’nde hizmet veren Onur Market’in önünde düzenlenen ödül törenine Şirket Satış Direktörü Metin Günay, Satış Operasyon Müdürü Suat Kocabey, Bölge Müdürü Mustafa Aykut, Onur Market Mağaza Müdürü Ekin Çelik ve Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı. Torku Grubu’nca açılan stantlardan çikolata, gofret ve süt ikramı yapıldı. Daha sonra Torku Grubu’nca Onur market müşterileri arasından Ödül Kartlarına göre yapılan çekilişle jeep almaya hak kazanan talihli Nuray Koçer’e kazandığı aracın anahtarları tesilm edildi. Eşi Baki Koçer ve çocukları ile ödülünü alan Koçer çok mutlu olduğunu belirtip Torku ve Onur Market’e teşekkür etti. Daha sonra aracına binip uzun uzun korna çalıp sevincini ailesi ile paylaştı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek