Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 10 Şubat 2015, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1369 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP toplantısına sürpriz katılım

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. CHP toplantılarına pek katılmayan CHP’li Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, dün yapılan pazartesi toplantısına katıldı.
CHP toplantısına sürpriz katılım

Halebak toplantıda yaptığı konuşmada hem  CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nu hem de bazı belediye başkan aday adayları ile milletvekili aday adaylarını eleştirdi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi’ne gelen 16 bin TL’nin hesabının verilmediğini belirten Halebak; “CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi kendilerine seçimler için gönderilen 16 bin TL’den bir kuruşunu belediye başkanlığı seçimleri için harcamamıştır. Bunu burada paylaşmalı tüm üyelere de söylemeli” dedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde kendisinin Ankara’ya gitmediğini ve gazetelere açıklama yapmadığını da belirten Halebak; “Ben belediye başkan adayının ön seçimle belirlenmesini isterdim.  Ama genel merkez beni tercih etti. Bu seçimlerde de üyelerimiz belli bir tercih yapacak. Seçilmeyenler aday adayları da çalışmalara katılırsa başarı gelir” dedi.

Emin Halebak’ın ardından söz alan  Tuna Soykan, sosyal medyada “Halkın sesi” isimli kişinin bazı şeyler paylaştığını kim olduğunu merak ettiğini söyledi.

Tuna Soykan “Ben Türkiye’yi Trakya gibi Atatürkçü yapmak için milletvekili olmak istiyorum” dedi.

Tuna Soykan’ın ardından söz alan  Babaeski’den CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı olarak çıkan Fikri Karaca söz aldı.

Fikri Karaca; “Emin Başkan ortaya bir şey attı. Ama isim vermedi.  Şimdi herkes bunu konuşacak” dedi.

Toplantıda başka söz alan olmayınca CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer toplantıyı sona erdirdi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek