Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 10 Şubat 2015, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2850 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya, Nagehan Alçı’yı fena bozdu

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı olan Özgür Kaya'nın Halk TV'de yaptığı ve parti içindeki gerginlikleri örnek verdiği konuşmasını cımbızlayarak yayınlamak isteyen A Haber'de söyleşi bandı uzayınca Nagehan Alçı ne yapacağını şaşırdı.
Özgür Kaya, Nagehan Alçı’yı fena bozdu

Konuşmasında ilk olarak CHP'deki farklı seslere, gerginliklere dikkat çeken ve bunun sosyal demokrat partilerde olabileceğini söyleyen Özgür Kaya'nın bu sözlerini ön plana çıkarmaya çalışan A Haber'de söyleşinin bant yayını uzayınca aday adayının bir iddiası daha kanalda yer aldı. Nagehan Alçı'nın Özgür Kaya konuşurken yaptığı 'yayını kesin' işareti dikkat çekti.


"EN BAŞARILI HÜKÜMET CHP HÜKÜMETİDİR"

CHP'den Milletvekili adayı olan Özgür Kaya'nın Halk TV'de CHP'yi savunurken ortaya koyduğu argüman ise oldukça iddialıydı. Aday Adayı Özgür Kaya, CHP hükümetinin Türkiye'deki en başarılı hükümetlerden biri olduğuna dikkat çekti. Kaya, "Biz devrimci elbiselerimizi tekrar giydik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da 4. büyük devrimi müjdeledi. Hiçbir hükümet Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarılarının üzerine çıkamamıştır. Açın tarih kitaplarına bakın hiçbir hükümet yıllarca o yüzde 14 büyümeyi sağlayamamıştır. Rus hükümetleri de dahil Çin hükümetleri de dahil. Bu Anadolu devriminin büyük başarısıdır." dedi.

Her programında AKP'yi açıkça destekleyen Nagehan Alçı, bu iddialı argümanı istemenden de olsa yayınlamasına rağmen bunu çürütecek bir antitez de üretmedi. Alçı, Özgür Kaya'nın konuşma bandı uzayınca rejiye 'kes' işareti yaptı.

Ancak Özgür Kaya'nın bu sözleri de A Haber'de yayınlandı. Özgür Kaya'nın konuşması yayınlandıktan sonra Nagehan Alçı, "CHP bahsini kapatalım" diyerek Milletvekili aday adayına sadece başarılar dilemekle yetindi.

Özgür Kaya’nın Halk TV’de gerçekleştirdiği bu röportaj CHP’lilerin yanı sıra AKP’lilerin bile en fazla konuştuğu konular arasında yer aldı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek